facebook  youtube  twitter  instagram 18/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γ.Σ. των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  25/06/2022 18:52:31
Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γ.Σ. των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 25/6 κατά τις πρωινές ώρες στο Δημαρχιακό Μέγαρο από την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων.

Με την έναρξη των εργασιών ο πρόεδρος του Δ.Σ. χαιρέτησε τους συναδέλφους και τους παρευρισκόμενους και ανέλυσε τις ενέργειες που έχουν γίνει από το Δ.Σ. κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Στην συνέχεια αναγνώστηκαν και εγκρίθηκαν ,τόσο ο διοικητικός απολογισμός από τον Γεν. Γραμματέα κ. Μητσικό Λάμπρο, όσο και ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία κ. Πλόκα Δημήτριο. Μάλιστα παρουσιάστηκε και ο οικονομικός προϋπολογισμός για το τρέχον έτος.

Επίσης από τον νομικό σύμβουλο της Ένωσής μας κ. Μπίτσιο Θεόδωρο έγινε ενημέρωση σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού.

Από το μέλος του Δ.Σ. του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. κ. Αυρηλιώνη Γεώργιο έγινε διαδικτυακά η ενημέρωση των συναδέλφων σχετικά με θέματα που αφορούν το ταμείο και απαντήθηκαν οι οποίες απορίες είχαν οι συνάδελφοι.

Στην συνέχεια έγινε χαιρετισμός από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Δ κ. Μήτραινα Δημήτριο ο οποίος συνεχάρη το Δ.Σ. για την μέχρι τώρα προσφορά του και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στις προσπάθειες του για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού της Δ.Α. Τρικάλων.

Με την παρουσία τους τίμησαν τις εργασίες και τοποθετήθηκαν ο κ. Νταβούρας Αθανάσιος ως αντιπρόεδρος διοικητικών θεμάτων της ΠΟΑΣΥ, ο γραμματέας δημοσίων σχέσεων της ΠΟΑΣΥ κ. Σταματάκης Γεώργιος ,το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κ. Ρήγας Νικόλαος, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Λάρισας κ. Αναγνώστου Ηλίας και ο πρόεδρος της IPA Τρικάλων Α/Υ κ. Αγραφιώτης Αλέξανδρος

Ως Δ.Σ ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και τον δήμο Τρικκαίων για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ε.ΑΣ.Υ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5A348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ