2/4/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  


Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Το Έγκλημα στη Λογοτεχνία» [video + φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  31/01/2020 11:30:51
Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας με θέμα "Το Έγκλημα στη Λογοτεχνία". Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε) και προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού...

Ομιλητές τα εκδήλωσης ήταν η Δρ. Αναστασία Χαλκιά (Γενική Γραμματέας ΔΣ ΚΕ.Μ.Ε.), η κα. Μάρθα Λεμπέση (Εγκληματολόγος, Διευθύντρια ΚΕ.Μ.Ε.), ο κ. Γιάννης Πανούσης (Ομότιμος Καθηγητής Εγκληματολογίας) και ο κ. Διονύσης Χιόνης (Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, Εγκληματολόγος, Πρόεδρος ΔΣ ΚΕ.Μ.Ε.). Η κα. Ευαγγελία Ανδρουλάκη (Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω - Εγκληματολόγος), είχε τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Ο Αντιπρόεδρος της KDK, κος Απόστολος Ηλιόπουλος (Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίων Stratford και IGlobal, Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής του Τμήματος Αδειών και Επιθεωρήσεων, Φιλαδέλφεια - Πενσυλβάνια, ΗΠΑ) και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΚΕ.Μ.Ε. Δρ. Φώτιος Σπυρόπουλος (Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω - Ποινικολόγος, Εγκληματολόγος) απηύθυναν χαιρετισμούς.

Οι εισηγητές αναφέρθηκαν και ανέλυσαν τη σύνδεση μεταξύ εγκληματολογίας, λογοτεχνίας και κοινωνικής πραγματικότητας, τη σύνδεση αστυνομικού μυθιστορήματος και βασικών αρχών της εγκληματολογίας και παρουσίασαν τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται το έγκλημα στο έργο του Νίκου Καββαδία.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι ομιλητές δέχθηκαν ερωτήσεις από το κοινό και ακολούθησε συζήτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, μπορούν να την παρακολουθήσουν στο παρακάτω video.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2R01N
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ