facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το 2ο WINTER CAMP KYOKUSHIN της KSK UNION HELLAS (65 φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  29/01/2013 19:50:09
Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το 2ο WINTER CAMP KYOKUSHIN της KSK UNION HELLAS (65 φωτογραφίες)

Το καλύτερο και δυναμικότερο WINTER CAMP στο KYOKUSHIN που έγινε ποτέ στην Ελλάδα (από το 1980 που υπάρχει το KYOKUSHIN στην Ελλάδα), πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Ιανουαρίου 2013 στο Περτούλι Τρικάλων με τρομερή επιτυχία και...

 

 

 

...με την συμμέτοχη των αθλητών να ξεπερνά τα 90 άτομα από την Λάρισα, τον Παλαμά, την Καλαμπάκα, την Αγχίαλο, την Ευξεινούπολη, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Χαλκιδική και από την Κω υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας και της I.S.D.O., δείχνοντας έτσι για άλλη μια φόρα την δύναμη της KSK UNION HELLAS, την ένωση και την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των αθλητών και των συλλόγων της, όπου σε κάθε εκδήλωση (σεμινάρια - αγώνες) μεγάλος αριθμός αθλητών δίνει το «παρών».

Στο σεμινάριο δίδαξαν οι επικεφαλής της KSK UNION HELLAS, sensei Γάλλιος Κων/νος 4o dan, sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 3o dan και sensei Αντώνης Λεωνίδας 3o dan, οι οποίοι είναι και οι πρωτεργάτες που έκαναν την ιδέα του WINTER CAMP πραγματικότητα για τα ελληνικά δεδομένα κάνοντας έτσι την KSK UNION HELLAS να είναι η πρώτη οργάνωση KYOKUSHIN στην Ελλάδα που πραγματοποίησε WINTER CAMP πέρσι πρώτη φόρα στις 29/01/12 στο Περτούλι Τρικάλων και φέτος ακόμα πιο δυνατά.

Μεγάλη ήταν η βοήθεια στην ομαλή διεξαγωγή του CAMP των εκπαιδευτών της Λάρισας senpai Τζήρα Αθανάσιου 2ο dan (Γεν. Γραμματέα της οργάνωσης) και του senpai Δαλαμάγκα Γεωργίου 2ο dan (Διευθύνοντα Σύμβουλο της οργάνωσης).

Οι προπονήσεις έγιναν απέναντι από το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλἰου, στις χιονισμένες πλαγιές. Αξίζει να τονίσουμε ότι όλες οι προπονήσεις έγιναν στην ύπαιθρο μέσα στο χιόνι το όποιο έφτανε τους 50 πόντους και σε άλλα σημεία τους 70 πόντους και τις καιρικές συνθήκες ακραίες, καθώς η θερμοκρασία ήταν μείον 5 βαθμούς.

Με αυτόν τον τρόπο η KSK UNION HELLAS έδειξε ότι το KYOKUSHIN σκληραγωγεί το σώμα, το πνεύμα και το χαρακτήρα των αθλητών, κάνοντας προπόνηση σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, έξω από τις άνετες αίθουσες των γυμναστήριων (dojo).

Την πρώτη μέρα (Σαββάτο) πραγματοποιήθηκε προπόνηση παραδοσιακού KYOKUSHIN KAI KUMITE (αγώνες) από τη 13:00 έως τις 15:30, ακολούθησε στις 18:30 στην αίθουσα του ξενοδοχείου (ξενώνας «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ» στην Ελάτη Τρικάλων) ομιλία για την ιστορία του ιδρυτή του KYOKUSHINKAI (sosai Masutatsu Oyama) και την εξέλιξη του στυλ μετά το θάνατό του.

Στη συνέχεια έγινε σεμινάριο διατροφής για αθλητές από τη διατροφολόγο δ/δα Πόπη Κουτσονικόλα. Στις 20:30 στο εστιατόριο του ξενοδοχείου έγινε κοπή της πίτας από την KSK UNION HELLAS για το έτος 2013 και πραγματοποιήθηκαν απονομές τιμητικών πλακετών στους αθλητές της οργάνωσης που αγωνιστήκαν στην ειδική κατηγορία (KYOKUSHIN RING FIGHTERS).

Έπειτα τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα οι χορηγοί της διοργάνωσης κ. Αλιάγας Δημήτριος και κ. Παπαναστασίου Δημήτριος για την πολύτιμη προσφορά τους.

Την Κυριακή η προπόνηση ξεκίνησε στις 11:00 έως τις 15:00. Το πρόγραμμα αυτής ήταν με ασκήσεις δύναμης όπως, makiwara - τρέξιμο - ανάβαση και κατάβαση με σχοινιά σε πλαγιά 50 μέτρων - kumite και kata.

Να σημειώσουμε ότι όλοι οι αθλητές με το πέρας των προπονήσεων (και τις δυο μέρες) μετέβησαν στο σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου, όπου ο υπεύθυνος του σαλέ κ. Άκης Βαρνακιώτης προσέφερε ζεστά ροφήματα και γλυκά στους αθλητές, τον όποιο και ευχαριστούμε θερμά.

Το απόγευμα της Κυριακής στο ξενοδοχείο απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής στους αθλητές.

Οι επικεφαλής της KSK UNION HELLAS ευχαριστούν όλους τους αθλητές για την συμμέτοχη τους, όλους τους γονείς που ακολούθησαν τις αποστολές, επίσης τον κ. Παπαναστασίου Δημήτριο για την αρίστη φιλοξενία όλων των αποστόλων στον καταπληκτικό ξενώνα «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ» στην Ελάτη Τρικάλων και τον κ. Αλιάγα Δημήτριο που ήταν χορηγός στην προσπάθεια αυτή.

Να τονίσουμε ότι οι αθλητές επιβαρύνθηκαν μονό τη διαμονή στο ξενοδοχείο και την μεταφορά τους, όλα τα άλλα έξοδα για την διοργάνωση του CAMP τα ανέλαβε η KSK UNION HELLAS, χωρίς άλλη επιβάρυνση για τους αθλητές.

Πλέον το WINTER CAMP αποτελεί θεσμό. Όραμά μας είναι του χρόνου να καλέσουμε να παραβρεθεί κοντά μας ο ιδρυτής της WORLD KSK UNION, shihan Darren Murphy 6 dan.

Τέλος δίνουμε ραντεβού για την επόμενη δραστηριότητα της KSK UNION HELLAS!

Ένα μεγάλο «osu» σε όλους !!!

Μετά τιμής
Οι επικεφαλής
sensei Γαλλιός Κων/νος
sensei Παπαπούλιος Ιωάννης
sensei Αντώνης Λεωνίδας

 

 

 



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
9L783
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ