facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Πώς να αποφύγεις τις ενοχλητικές φυσαλίδες στο μανικιούρ σου

Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο.  05/09/2012 20:26:03
Πώς να αποφύγεις τις ενοχλητικές φυσαλίδες στο μανικιούρ σου

Πόσο σπαστικό! Μόλις έβαψες τα νύχια σου σε ένα εκπληκτικό mint και τώρα βλέπεις αμέτρητες φυσαλίδες να έχουν δημιουργηθεί.
Έψαξα και βρήκα μερικά tips που...

 

 

 


...θα σε βοηθήσουν να τις αποφύγεις την επόμενη φορά που θα κάνεις mani-pedi.

1) Μην ανακινείς το βερνίκι. Τρίψε το μπουκάλι ανάμεσα στις παλάμες των χεριών σου. Ανακινώντας το βερνίκι δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες που δεν μπορείς να τις δεις, παρά μόνο όταν ανέβουν στην επιφάνεια! Αν πρέπει οπωσδήποτε να ανακινήσεις το μπουκάλι για να αναμειχθεί το χρώμα, κάν΄ το και στη συνέχεια, περίμενε περίπου μισή ώρα πριν ξεκινήσεις να βάφεις τα νύχια σου, ώστε όλες οι φυσαλίδες να βγουν στην επιφάνεια.

2) Απέφυγε τα παλιά, παχύρευστα βερνίκια. Όσο πιο πηκτό είναι το βερνίκι, τόσο οι φυσαλίδες παραμένουν «εγκλωβισμένες». Ένα καινούργιο βερνίκι έχει πιο λεπτόρρευστη υφή με αποτέλεσμα οι φυσαλίδες να ανεβαίνουν πιο γρήγορα στην επιφάνεια και να αποδεσμεύεται ο αέρας. Μια πρόχειρη λύση είναι να προσθέσεις δύο σταγόνες ασετόν στο παχύρευστο βερνίκι. Απλά να θυμάσαι ότι η προσθήκη ακετόνης αποδυναμώνει το δεσμό μεταξύ του βερνικιού και των νυχιών και κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσει να ξεφτίζει νωρίτερα.

3) Πάντα να κουμπώνεις καλά τα καπάκια στα βερνίκια σου. Μερικές φορές ξεχνάμε να βιδώσουμε τα καπάκια τελείως, καθώς τελειοποιούμε το μανικιούρ μας ή καθαρίζουμε τις ατέλειες. Όσο περισσότερο αφήνεις ανοικτό (έστω και λίγο) το καπάκι, τόσο περισσότερος αέρας θα εγκλωβίζεται και το βερνίκι θα πυκνώνει!

4) Κάνε το mani-pedi σε δροσερό και ξηρό μέρος. Οι υψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία προκαλούν φυσαλίδες. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τη ζέστη και την υγρασία, αμέσως μετά το βάψιμο δοκίμασε να βάλεις τα χέρια σου μπροστά από έναν ανεμιστήρα για να στεγνώσουν.

5) Άφησε την πρώτη στρώση να στεγνώσει εντελώς. Σε κάποια βερνίκια χρειάζεται να αφήvεις την πρώτη στρώση να στεγνώσει εντελώς πριν την εφαρμογή της δεύτερης για την αποφυγή φυσαλίδων. Αν δεν έχεις χρόνο τουλάχιστον βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς ένα βερνίκι με την ένδειξη ότι στεγνώνει γρήγορα.

6) Όσες λιγότερες φορές βουτάς το πινελάκι στο βερνίκι, τόσο λιγότερος αέρας μπαίνει μέσα στο μπουκάλι και έτσι αποφεύγεις τις πολλές φυσαλίδες.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
X37U2
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ