facebook  youtube  twitter  instagram 13/7/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

Πολιτική «θύελλα» από το δημοσίευμα για τη μονταζιέρα στα Τέμπη

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  25/03/2024 10:10:34
Πολιτική «θύελλα» από το δημοσίευμα για τη μονταζιέρα στα Τέμπη

Την Τρίτη η κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας από τα κόμματα της αντιπολίτευσης μετά το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ για τη μονταζιέρα στα Τέμπη

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις έχει πυροδοτήσει το δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ «Μονταζιέρα στα Τέμπη» σύμφωνα με το οποίο – και όπως αποκαλύπτουν-  έγγραφα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, προκύπτει ότι το ηχητικό «ντοκουμέντο» που είδε το φως της δημοσιότητας την επόμενη ημέρα της τραγωδίας μεταξύ του σταθμάρχη Λάρισας και του μηχανοδηγού του intercity 62 ήταν προϊόν μοντάζ.

Ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ», Περικλής Δημητρολόπουλος, μίλησε στο MEGA και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για το ρεπορτάζ της εφημερίδας που έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα, με αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και την κυβέρνηση, εξηγώντας αναλυτικά  ποια ερωτήματα προκύπτουν και γιατί.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ επικαλούμενο νεότερα έγγραφα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., η υπόδειξη του σταθμάρχη για αναχώρηση τρένου προς την υποτιθέμενη «λάθος πορεία» δεν αφορούσε στην μοιραία αμαξοστοιχία – όπως παρουσιάστηκε την 1η Μαρτίου σε μονταρισμένο ηχητικό ντοκουμέντο – αλλά εκείνη τοπικού συρμού που κινήθηκε κανονικά.

Ο Περικλής Δημητρολόπουλος ανέφερε συγκεκριμένα:

«Χρειάζεται μία μικρή ανακεφαλαίωση, το δημοσίευμα του ”Βήματος” λέει επί της ουσίας δύο πράγματα: το ένα είναι ότι είχαμε μια διαρροή των ηχητικών συνομιλιών πριν αυτές παραδοθούν στην αστυνομία. Το δεύτερο κρατούμενο είναι η συνομιλία αυτή που μας είχε συγκλονίσει όλους τότε που λέει ”Βασίλης φεύγεις; Φεύγω”. Σήμερα έρχεται το ”Βήμα” και λέει ότι αυτός ο διάλογος είναι προϊόν συρραφής γιατί το πρόσωπο ήταν ένα τρίτο πρόσωπο μίας τοπικής αμαξοστοιχίας. Το δημοσίευμα αυτό συνοδεύεται και από ορισμένα έγγραφα – που έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας – κι ένα από αυτά τα έγγραφα περιέχει την κατάθεση ενός μάρτυρα στην αστυνομία που δόθηκε επί τη βάσει του διαλόγου που θεωρούσαμε μέχρι και πρόσφατα αληθή».

Και συμπλήρωσε ο κ. Δημητρολόπουλος ξεκαθαρίζοντας: «Το ”Βήμα” θέτει ερωτήματα και μέσα στο κείμενο: ποιος, γιατί και με ποιο σκοπό έκανε αυτή την διαρροή και αυτή την συρραφή. Δεν επιρρίπτονται ευθύνες σε κανέναν».

Καταληκτικά δήλωσε ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ»: «Εδώ υπάρχει μια σκιά την οποία οι αρχές θα διερευνήσουν κατά τον τρόπο που προβλέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι».

Ως προς τις πολιτικές προεκτάσεις του δημοσιεύματος, όπου όπως όλα δείχνουν ότι οδηγείται το πολιτικό γίγνεσθαι σε πρόταση δυσπιστίας την οποία καταθέτει καταρχάς το ΠΑΣΟΚ σχολίασε ο Περικλής Δημητρολόπουλος:

«Η κυβέρνηση μπορεί να την μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης. Η κυβέρνηση έχει μία ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία 157 βουλευτών, τώρα εάν η αντιπολίτευση ταύτισε αυτές τις πληροφορίες που δημοσίευσε σήμερα το ”Βήμα” με την κυβέρνηση απευθείας και βάσει αυτών των πληροφοριών καταθέτει την πρόταση δυσπιστίας, φαντάζομαι ότι θα την συνοδεύσει κι από μία ανάλογη επιχειρηματολογία και τα επιχειρήματα αυτά θα κριθούν κοινοβουλευτικά και δημοκρατικά».

Στο ηχητικό ντοκουμέντο του 1/3/2023 ακούγεται:

Μηχανοδηγός: Η Λάρισα ακούει;
Σταθμάρχης: Ακούει. Με 47 νούμερο περνάτε κόκκινο φωτόσημο εξόδου έως φωτόσημο εισόδου νέων Πόρων.
Μηχανοδηγός: Βασίλη φεύγω;
Σταθμάρχης: Φεύγεις, φεύγεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τα έγγραφα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, η εντολή «φεύγεις» του σταθμάρχη προέρχεται από συνομιλία που είχε 30 δευτερόλεπτα αργότερα με μηχανοδηγό άλλου τρένου σε τοπική γραμμή προς τον Βόλο.

Ο διάλογος του σταθμάρχη της Λάρισας με τον μηχανοδηγό στις 28/2/2023 κι ώρα 22:55:04

Μηχανοδηγός: Βασίλη.
Σαμαράς Βασίλειος, σταθμάρχης: Σωτήρη πάμε.
Μηχανοδηγός: Βασίλη φεύγω;
Σαμαράς Βασίλειος, σταθμάρχης: Φεύγεις, φεύγεις.

Πρόταση μομφής

Στις αποκαλύψεις  για τη μονταζιέρα των Τεμπών αντέδρασε έντονα ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Νίκος Ανδρουλάκης καλώντας όλα τα κόμματα του προοδευτικού τόξου να συνυπογράψουν πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ δήλωσε: «Απέναντι μας έχουμε μια αδίστακτη αγέλη εξουσίας, που καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα και υπονομεύει το κράτος δικαίου. Γι’ αυτό υπάρχει μόνο ένας δρόμος: η πρόταση δυσπιστίας».

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη: 

«Οι σημερινές αποκαλύψεις αποδεικνύουν ότι το έγκλημα των Τεμπών είναι ένα διαρκές έγκλημα.

Είναι εξοργιστικό ότι την ώρα που 57 άνθρωποι έχασαν με άδικο και τραγικό τρόπο τις ζωές τους, την ώρα που θρηνούσαν οι οικογένειες τους και εκατομμύρια Έλληνες σκέπτονταν ότι στο μοιραίο τρένο θα μπορούσαν να είναι τα δικά τους παιδιά, κάποιοι είχαν την προτεραιότητα να αφαιρέσουν συνομιλίες του επίμαχου σταθμάρχη, να τις χαλκεύσουν και να τις διοχετεύσουν σε φιλικά μέσα για να ενισχύσουν το αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους.

Κι όλα αυτά πριν τις παραλάβει η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη.

Απέναντι μας έχουμε μια αδίστακτη αγέλη εξουσίας, που καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα και υπονομεύει το κράτος δικαίου.

Γι’ αυτό υπάρχει μόνο ένας δρόμος: η πρόταση δυσπιστίας.

Αναλαμβάνω τη θεσμική πρωτοβουλία και καλώ όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά συνυπογράφουν την πρόταση δυσπιστίας του ΠαΣοΚ, με τον Στέφανο Κασσελάκη -κάνοντας λόγο για κρατική μονταζιέρα- να καλεί τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί, ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές. .

Ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Καλώ τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει σε δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες και όχι σε μονάρχες, ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές».

«Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε κρατική μονταζιέρα την ίδια τη νύχτα του εγκλήματος των Τεμπών, με σκοπό να αποδοθούν ευθύνες αποκλειστικά σε ανθρώπινο λάθος. Την ίδια τη νύχτα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας και που τα σωστικά μέσα επιχειρούσαν να διασώσουν ζωές! Αμέσως μετά, το κράτος – παρακράτος έδωσε το μονταρισμένο υλικό σε φιλοκυβερνητικά μέσα, για να δημιουργηθεί η εντύπωση στην κοινή γνώμη ότι πρόκειται περί ενός τυχαίου ανθρώπινου λάθους. Και αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός βγαίνει με διάγγελμα να αποδώσει το τραγικό έγκλημα σε ανθρώπινο λάθος, με επόμενο βήμα το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος», αναφέρει.

«Δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο αυτήν την ώρα», λέει ο κ. Κασσελάκης και συνεχίζει: «Καλώ τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει σε δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες και όχι σε μονάρχες, ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές. Με την παρουσία, διεθνών παρατηρητών, διότι ένας πρωθυπουργός που υπό την ηγεσία του μοντάρονται στοιχεία εγκλήματος, παρακολουθούνται πολιτικοί και στρατιωτικοί από ΕΥΠ – Predator και διοχετεύονται απόρρητα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την εκλογική εργαλειοποίηση, δεν μπορεί να διενεργήσει αδιάβλητες εκλογές χωρίς αμφιβολία. Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων για μία και μόνη φορά και να μου απαντήσει εντός 24 ωρών αν συμφωνεί με τον οδικό χάρτη προς την ομαλότητα, που περιέγραψα», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Χαρίτσης, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της «Νέας Αριστεράς» είπε: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η Νέα Αριστερά. Εμείς δεν κάνουμε παιχνίδια. Η Νέα Αριστερά θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση. Δεν πάει άλλο», ενώ το ΚΚΕ σημείωσε: «Δεν αναγνωρίζουμε στο ΠΑΣΟΚ και τον κύριο Ανδρουλάκη κανένα πραγματικό και ουσιαστικό αντιπολιτευτικό ρόλο απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς είναι εκείνο το κόμμα που όλα αυτά τα χρόνια έχει στηρίξει όσο λίγοι την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μάλιστα σε κρίσιμα ζητήματα».

Αντίδραση της κυβέρνησης

Από πλευράς κυβέρνησης στον «θόρυβο» που δημιούργησε το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ, σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταφέρθηκε τόσο κατά του Στέφανου Κασσελάκη όσο και κατά του προέδρου του ΠαΣοΚ, Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντα χαρακτηριστικά ότι η πρόταση μομφής είναι καλοδεχούμενη.  «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το έτερο φερέφωνο της απόπειρας αποσταθεροποίησης της χώρας, με τη σημερινή ανάρτησή του, πέρασε σε άλλη «πίστα» και έγινε  συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος».

«Είναι αδιανόητο, 50 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα τη λαϊκή βούληση και να παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μισή σπιθαμή αμφισβήτησης της Δημοκρατίας μας στους υπονομευτές της και τους υποκινητές τους», καταλήγει ο κ. Μαρινάκης.

«Το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Βήματος της Κυριακής» και η αυτόματη αποδοχή του από την αντιπολίτευση σχεδόν ταυτόχρονα με τη δημοσίευσή του δηλώνει πολλά. Η εξέλιξη αυτή, μάλιστα, γίνεται ακόμη πιο αποκαλυπτική με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ, λίγο αργότερα, για την από κοινού πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Οι μάσκες έπεσαν! Και τώρα γίνεται φανερό ότι αυτή η αντικυβερνητική εκστρατεία με αιχμή μία εθνική τραγωδία και όχημά της την κυνική εκμετάλλευση του πόνου, δεν ήταν παρά ένα μέρος της προσπάθειας να αποσταθεροποιηθεί η ίδια η χώρα. Εκστρατεία όπου συμμετέχουν, μάλιστα, οι πιο διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης έσπευσε να υιοθετήσει αμέσως την προπαγάνδα ενός δημοσιεύματος με ανυπόστατα στοιχεία, που πήραν αμέσως απάντηση. Εκείνος, όμως, προτίμησε να μετατρέψει το κόμμα του σε πράσινη εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ουρά του κ. Βελόπουλου. Και σε βοήθημα των «Σπαρτιατών»», επισημαίνει.

Και τονίζει: «Ας πάρουμε πρώτα τα πράγματα με τη σειρά:

1.⁠ Άπαντες συμφωνούν, ακόμα και οι συκοφάντες, ότι η Δικαιοσύνη έχει αυτούσιο το υλικό των διαλόγων πριν από το δυστύχημα για την έρευνά της. Ουδείς αμφισβητεί ότι η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ διαβίβασε στις ανακριτικές αρχές ακέραιο το σύνολο των ηχητικών καταγραφών του ΟΣΕ. Άρα, δεν τίθεται κανένα ζήτημα αλλοίωσης της δικαστικής έρευνας.

2.⁠ Είναι τόσο «μεγάλη» η δήθεν αποκάλυψη του σημερινού ΒΗΜΑτος ώστε σειρά μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας ΕΡΤ, αλλά και του site του ίδιου συγκροτήματος, την έχουν αναφέρει από τις 2 Μαρτίου του 2023. Και στο υλικό αυτό οι διάλογοι περιλαμβάνουν, βεβαίως, όλα τα πρόσωπα που συνομιλούσαν..

3.⁠ Σε κάθε περίπτωση, όλα τα στοιχεία που ήρθαν ήδη στη δημοσιότητα, καθώς και η ομολογία του ίδιου του μοιραίου Σταθμάρχη οδηγούν στο ακλόνητο συμπέρασμα του ανθρώπινου λάθους. Μαζί, ασφαλώς, με μία αλυσίδα παραβιάσεων του Κανονισμού  Ασφαλείας και των όποιων άλλων αμελειών ερευνά η Δικαιοσύνη.

Τι ισχυρίζονται, λοιπόν, τώρα, οι συκοφάντες-τυμβωρύχοι; Αμφισβητούν, για πρώτη φορά ύστερα από έναν χρόνο, ακόμα και το ομολογημένο ανθρώπινο παράπτωμα; Θέλουν να πουν ότι για το δυστύχημα δεν υπάρχει φυσικός αυτουργός και ότι φταίει «γενικά» μόνο η κυβέρνηση;

Αυτή η χυδαία προσπάθεια θα αποτύχει. Πολύ περισσότερο καθώς όλοι οι πολίτες, πλέον, διαπιστώνουν ότι σε αυτόν τον πόλεμο φθοράς της εκλεγμένης κυβέρνησης παίρνουν μέρος και οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα. Συμφέροντα που θέλουν να την καταστήσουν όμηρο των δικών τους σχεδιασμών. Ματαιοπονούν!

Η χώρα δεν θα γυρίσει πίσω σε εποχές αβεβαιότητας και εκβιασμών από ισχυρά συμφέροντα και κομματικές σκοπιμότητες. Καλοδεχούμενη, συνεπώς, η πρόταση του κ. Ανδρουλάκη αν κατατεθεί. Είναι η καλύτερη ευκαιρία να διαπιστώσουν οι Έλληνες ποιοι συντάσσονται με την ομαλότητα, τη σταθερότητα και τη συνέχεια και ποιοι θέλουν να ναρκοθετήσουν την πορεία της χώρας προς την πρόοδο».

Βολές κατά της εφημερίδας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν στάθηκε μόνο στην αντιπαράθεση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά εξαπέλυσε επίθεση και κατά της εφημερίδας το ΒΗΜΑ.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ της Κυριακής» αποτελεί δημοσιογραφική κηλίδα στην ιστορική πορεία της, καθώς προβάλλει σενάρια συνωμοσίας γύρω από τα αίτια της τραγωδίας των Τεμπών, που πληγώνει όλους τους Έλληνες», ανέφερε πο Παύλος Μαρινάκης.

«Θα περίμενε κανείς από ένα έγκριτο έντυπο να μην καλλιεργεί ανυπόστατες θεωρίες περί «μονταζιέρας» προκειμένου να αναδειχθεί, υποτίθεται, ο ρόλος του ανθρώπινου παράγοντα στο τραγικό δυστύχημα. Γιατί ο ρόλος αυτός είναι, δυστυχώς, προφανής και έχει αποδειχθεί από όλα τα έως τώρα στοιχεία. Μαζί, βεβαίως, με μία σειρά και από άλλες πτυχές, τις οποίες ερευνά η δικαιοσύνη.

Άλλωστε, αν διαβάσει κανείς με προσοχή το ρεπορτάζ αντιλαμβάνεται ότι και η ίδια η εφημερίδα ουσιαστικά παραδέχεται όχι μόνο ότι δεν υπήρξε καμία προσπάθεια συγκάλυψης, όπως ο παραπλανητικός τίτλος αφήνει να εννοηθεί. Αλλά ότι, αντιθέτως η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας έχει διαβιβάσει ακέραιο το σύνολο των ηχητικών καταγραφών του ΟΣΕ στις ανακριτικές αρχές ώστε να διεξάγουν με αποτελεσματικό τρόπο την έρευνα τους για την αναζήτηση της αλήθειας.

Σε τέτοιες στιγμές απαιτείται από όλους σεβασμός στην αλήθεια, ειλικρίνεια στο πένθος και εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν έχουν θέση θεωρίες συνωμοσίας, δηλητηριώδεις φήμες και εύκολοι εντυπωσιασμοί. Και σε αυτήν την προσπάθεια σοβαρή ευθύνη έχουν και τα μέσα ενημέρωσης», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η απάντηση του Βήματος

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με την ανακοίνωσή του δεν διαψεύδει το ρεπορτάζ του «Βήματος».

Απλώς ισχυρίζεται ότι δεν ευθύνεται η κυβέρνηση για την αλλοίωση των ηχογραφημένων συνομιλιών τις ώρες της τραγωδίας των Τεμπών.

Όποιος διαβάσει το σχετικό δημοσίευμα αντιλαμβάνεται ότι η εφημερίδα παραθέτει γεγονότα, δεν αποδίδει ευθύνες και ζητά απαντήσεις.

Οι ευθύνες θεωρούμε βέβαιο πως θα αναζητηθούν από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

Alter Ego Media: Οι χαρακτηρισμοί για «οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα» δεν μας αφορούν και δεν μας αγγίζουν

Απάντηση στους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί «οικονομικών συμφερόντων και εκβιασμών» δίνει η Alter Ego Media, μέσω ανακοίνωσή της, υπερασπιζόμενη το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ για τη μονταζιέρα στα Τέμπη και κατ΄ επέκταση τον αδέσμευτο, αντικειμενικό και ανεξάρτητο Τύπο.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για πρωτοφανείς αλχημείες της κυβέρνησης, πάνω σε μια τραγωδία η οποία έχει αφήσει βαθιά πληγή στην ελληνική κοινωνία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Alter Ego Media

«Η αδυναμία της κυβέρνησης να αναγνωρίσει τη βαθιά πληγή που έχει αφήσει στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας, το έγκλημα των Τεμπών, την οδηγεί σε τραγικά αδιέξοδα και πρωτοφανείς αλχημείες.

Αντί να επικροτεί τον αδέσμευτο, αντικειμενικό, ανεξάρτητο, Τύπο ο οποίος προσπαθεί επί ένα χρόνο τώρα, να διαλύσει το πέπλο αδιαφάνειας που καλύπτει το έγκλημα, ώστε να πέσει φως στα πραγματικά περιστατικά που οδήγησαν στην τραγωδία, βλέπει παντού φαντάσματα για «οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα» τα οποία δήθεν συνωμοτούν προκειμένου να την φθείρουν και να την καταστήσουν όμηρό τους.

Οι χαρακτηρισμοί αυτοί, δεν μας αφορούν και δεν μας αγγίζουν. Θα συνιστούσαμε καλόπιστα στην κυβέρνηση αντί να μετέρχεται εκφράσεις που παραπέμπουν ευθέως στο επιτελικό παρακράτος, να συμβάλλει αποφασιστικά στη διευκόλυνση της Δικαιοσύνης να εντοπίσει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του δυστυχήματος.

Τα μέσα ενημέρωσης της AlterEgoMedia, θα συνεχίσουν με επιμονή, υπομονή, και επαγγελματική επάρκεια να λειτουργούν σε αμιγώς δεοντολογικό πλαίσιο, κόντρα στις κυβερνητικές πρακτικές που οδήγησαν τη χώρα στην 107η θέση παγκοσμίως, από άποψη ελευθεριών του Τύπου».

tovima.gr


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
6D459
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ