25/9/2023
 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  
 
 

 

Ποιος φοβάται τον Παπαχρήστο;

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/06/2022 15:19:52

Το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται καυτό στα αυτοδιοικητικά πηγαδάκια. Ήδη το προεκλογικό τοπίο όλο και ξεκαθαρίζει με τα πρόσωπα που πραγματικά θα τραβήξουν κουπί έως το 2023 να δηλώνουν ανοιχτά (ίσως και κάποιοι πίσω από μισόλογα) τις προθέσεις τους. Από εκείνους που έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του (μένει η επίσημη ανακοίνωση) είναι ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαχρήστος.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν όσον αφορά την υποψηφιότητά του, εσκεμμένες «επιχειρήσεις» σπέκουλας (ευτυχώς μεμονωμένες) που στόχο έχουν να (ξανα)θολώσουν το τοπίο. 

Μάλλον δεν ξέρουν καλά το Σωτήρη. Παιδιόθεν, έτσι και έλεγε κάτι, δεν του το έβγαζες από το μυαλό. Πολύ περισσότερο, η απόφασή του να είναι υποψήφιος, είναι τόσο καλά κλειδωμένη που πετάχτηκε και το κλειδί. Γεγονός που μαρτυρούν και οι επαφές που έχει ήδη κάνει. Μπορεί να μην έχει προβεί ως τώρα σε ανακοινώσεις αλλά τα ονόματα που διαρρέουν είναι top.

Αυτοί οι "ορισμένοι" ακόμα δεν πήραν χαμπάρι ότι το προεκλογικό τρένο έχει ξεκινήσει και ο Σωτήρης Παπαχρήστος έχει θέση σε βαγόνι A Class…Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
ITDFQ
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ