facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Πλαστά πιστοποιητικά και rapid test έναντι 100 και 200 ευρώ - Νέες καταγγελίες

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/09/2021 09:01:53
Πλαστά πιστοποιητικά και rapid test έναντι 100 και 200 ευρώ - Νέες καταγγελίες
Πιέσεις σε γιατρούς και υγειονομικούς υπαλλήλους για πλαστά πιστοποιητικά νόσησης κορονοϊού ή εμβολιασμού κατήγγειλε η Άννα Μαστοράκου, αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου...

Η ίδια μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ανέφερε πως: «Υπάρχει πίεση σε γιατρούς και υγειονομικούς για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού αλλά και πλαστά θετικά τεστ για να αποφύγει κάποιος τον εμβολιασμό».

Όπως εξήγησε «τα κέντρα διενεργούν τα τεστ κορωνοϊού και καταγράφουν στο μητρώο covid το αποτέλεσμα, άρα ο ενδιαφερόμενος έχει και το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολίτες που πιέζουν γιατρούς, κέντρα για ψευδές θετικό rapid test έναντι αμοιβής», με αφορμή τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα πλαστά πιστοποιητικά και τους «μαϊμού» εμβολιασμούς στον Παλαμά Καρδίτσας.

Η κ. Άννα Μαστοράκου ανέφερε πως τα παραπάνω έχουν «καταγγελθεί από γιατρούς». Σημείωσε, μάλιστα, ότι μιλάμε για 100-200 ευρώ για την έκδοση ψευδούς θετικού τεστ, ώστε να βγει το πιστοποιητικό νόσησης και να αποφεύγεται ο εμβολιασμός για έξι μήνες.

Σημείωσε, δε, πως η πίεση είναι πολύ μεγάλη και ίσως κάποιος γιατρός να έχει ενδώσει: «Υπάρχουν καταγγελίες στην Καβάλα, την Πάτρα και σε πάρα πολλές περιοχές, Χαλκίδα, Δράμα. Έχει ξεκινήσει έρευνα. Υπάρχουν αναφορές που μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Υπάρχουν και αναφορές ότι αντιεμβολιαστές έχουν παρεισφρήσει σε γραμμές εμβολιαστικών κέντρων».

Έσπευσε να σημειώσει πως: «Υπάρχουν αντιμεβολιαστές που το κάνουν για ιδεολογικούς λόγους κι άλλοι που το κάνουν με χρηματικά κίνητρα».

newsit.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83772
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ