facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



[upd] Πέρυ και Λύπας κονταροχτυπήθηκαν για την πρωτιά στις τοπικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - Ανακοίνωση Ο.Μ. Καλαμπάκας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  
[upd] Πέρυ και Λύπας κονταροχτυπήθηκαν για την πρωτιά στις τοπικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - Ανακοίνωση Ο.Μ. Καλαμπάκας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες, σας παραθέτουμε πρώτοι τα αποτελέσματα από τη σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη-εκλογή αντιπροσώπων για το 3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την πρώτη θέση για ακόμη μια φορά πέτυχε η Πέρυ Χαρτοπούλου, με τον ...new enrty - Δημήτρη Λύπα να χάνει την πρωτιά μόλις για 2 ψήφους. Ισοψηφία είχαμε στην 3η-4η θέση για Βάσω Κωστοπούλου και Ευάγγελο Μεσημέρη, όπως επίσης και στις επόμενες θέσεις (5η-6η) με Θανασούλα Αργύρη και Τούλα Αντώνιο. Στην 7η θέση η κα. Λίτσιου.

Η συμμετοχή ήταν τέτοια ώστε όλοι οι υποψήφιοι εξελέγησαν, γεγονός που κρίνεται πολύ θετικό στο πλαίσιο της εν γένει ανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΝΕΟΤΕΡΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ [02/042022]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής των μελών της Ο.Μ. Καλαμπάκας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου του κόμματος το διάστημα 14-17 Απριλίου 2022.

Η συμμετοχή των μελών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μας γεμίζει αισιοδοξία για την επιτυχία του συνεδρίου αλλά και σηματοδοτεί την συσπείρωση των πολιτών με κύριο στόχο την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε πρώτη δύναμη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. 

Εκλέχθηκαν οι:

ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΛΙΤΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΗ, ΛΥΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΠΕΡΥ ΧΑΡΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο.Μ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3SC2P
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ