facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Περιπολίες με μεγάφωνα από την ΕΛΑΣ για τις συναθροίσεις - Ανακοινώσεις και στα Αραβικά

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  20/03/2020 09:02:08
Περιπολίες με μεγάφωνα από την ΕΛΑΣ για τις συναθροίσεις - Ανακοινώσεις και στα Αραβικά
Περιπολίες με μεγάφωνα κατά τις οποίες οι αστυνομικοί θα ενημερώνουν τους πολίτες ότι οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των δέκα ατόμων απαγορεύονται θα ξεκινήσει άμεσα η αστυνομία. Με το σχετικό ηχητικό μήνυμα, η ΕΛΑΣ θα καλεί όσους παραβιάζουν την απαγόρευση να συμμορφώνονται με τη σύσταση…

Το σχετικό μήνυμα θα είναι ηχογραφημένο στα Ελληνικά και τα Αγγλικά, πιθανόν όμως και στα Αραβικά προκειμένου να γίνεται κατανοητό και από αραβόφωνους μετανάστες που ζουν στο κέντρο της πρωτεύουσας. Για το λόγο αυτό μάλιστα, στελέχη του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ βρίσκονταν μέχρι αργά χθες Πέμπτη το βράδυ σε επαφή με υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ασύλου προκειμένου να βρεθεί υπάλληλος που θα μπορούσε να διαβάσει και να ηχογραφήσει το μήνυμα στα Αραβικά. 

Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των δέκα ατόμων, με πρόστιμο για τους παραβάτες ύψους 1.000 ευρώ στον καθένα τέθηκε σε ισχύ ήδη από χθες κατόπιν απόφασης της Πολιτικής Προστασίας με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες απέστειλε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο του διάγγελμα. Ο πρωθυπουργός προχώρησε σε μία τελευταία προειδοποίηση ότι δεν θα ανεχθεί κρούσματα απειθαρχίας αναφορικά με τα μέτρα για τον κορωνοϊό, τα οποία μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο όλο το σύνολο. Άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση έχει στην θαλάμη μία τελευταία σφαίρα και αυτή αφορά στο μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Καθημερινή, skai.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
ITDFQ
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ