27/5/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

  


Περιοδεία του υποψ. δημάρχου Μετεώρων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργου Χαντζιάρα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/05/2019 19:23:03
Σε συνέχεια της πολιτικής δραστηριότητας των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του δήμου Μετεώρων την Κυριακή 12 Μάη το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Χαντζιάρας Γιώργος,...

ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Δημουλάς και οι υποψήφιοι σύμβουλοι Βάλλας Βάιος, Ζιάκας Αθανάσιος, Κεραμίδας Λεωνίδας, Νάστος Κωνσταντίνος επισκέφτηκαν τα χωριά Μουργκάνι, Μεγ. Κερασιά, Ορθοβούνι, Τρυγώνα, Ανάληψη, Πεύκη, Κορυδαλλό, Παναγία και Μαλακάσι.

Στη συζήτηση με τους κατοίκους που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως σε όλα τα χωριά, έντονη ήταν η δυσαρέσκεια στην Παναγία αφού η κατασκευαστική εταιρεία που είχε εργοτάξιο για την κατασκευή της Εγνατίας, που τελείωσε εδώ κ 11 χρόνια, εγκατέλειψε το σημείο με αποτέλεσμα να μετατρέπεται σε χωματερή.

Στο Μαλακάσι οι κάτοικοι εκφράσαν την έντονη ανησυχία τους για την κατάσταση με το ποτάμι όπου λόγω της φυσικής ροής έχουν φαγωθεί έντονα τα πλαϊνά σημεία με κίνδυνο να δημιουργηθεί ρήγμα στο χωριό ή να γίνει κατολίσθηση, αφού δεν έχουν γίνει έργα αντιστήριξης με ευθύνη Δήμου και Περιφέρειας παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
Y4UW3
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ