facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Πενθήμερη εκδρομή στην Ρουμανία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπάκας «Τα Μετέωρα»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/03/2023 21:06:00
Πενθήμερη εκδρομή στην Ρουμανία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπάκας «Τα Μετέωρα»

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Τα Μετέωρα» διοργανώνει πενθήμερη εκδρομή στην Ρουμανία, από 18-22 Απριλίου 2023. Παρακάτω υπάρχει αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής. Το κόστος της εκδρομής κατά άτομο είναι 350 ευρώ.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα μέχρι την Δευτέρα 20 Μαρτίου: Βέφα Αρσένη-Βαφειάδου 6907180229, Γρηγόρης Δερεκενάρης 6977751351, Κική Κουτσογιάννη 6976631932, Μαρία Ζαΐμη 6946441666,

Ευχαριστούμε.

το Δ.Σ. του συλλόγου



Πενθήμερη εκδρομή 18 έως 22 Απριλίου 2023
ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΣΙΝΑΙΑ – ΜΠΡΑΣΟΦ)

1η μέρα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΟΦΙΑ. Αναχώρηση στις 06.30 το πρωί για Προμαχώνα. Έλεγχος και διέλευση συνόρων. Έξω από την πόλη του Σαντάνσκι στάση για μεσημεριανό φαγητό. Πέρασμα έξω από το Μπλαγκόεβγκραντ και την Ντούπνιτσα. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας την Σόφια, Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΣΟΦΙΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ. Πρωινό. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχωρούμε για το Βουκουρέστι. Δια μέσω Pleven, φθάνουμε στο Ruse στα σύνορα Βουλγαρίας - Ρουμανίας όπου μετά τις διατυπώσεις θα περάσουμε στη Ρουμανία. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Έξοδος για φαγητό. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ. Πρόγευμα και ξενάγηση στην πόλη. Θα επισκεφθούμε το σπίτι του λαού (το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία Charles de Gaulle, την Αψίδα του Θριάμβου, το Προεδρικό μέγαρο, την στρατιωτική Ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας. Γεύμα και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική έξοδος για διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - SINAIA - κάστρο BRAN - BRASOV Πρόγευμα και επιβίβαση στο λεωφορείο. Αναχώρηση για τηνΤρανσυλβανία όπου θα επισκεφτούμε το περίφημο χειμερινό θέρετρο Sinaia. Συνεχίζουμε για το κάστρο Bran (1378), χτισμένο στα άγρια Καρπάθια όρη, γνωστό ως η κατοικία του Κόμη Δράκουλα. Σήμερα αποτελεί το πλέον φημισμένο κάστρο της χώρας και με τα 57 δωμάτια του θα σας εντυπωσιάσει. Συνεχίζουμε για το Brasov όπου θα περιηγηθούμε την μαγευτική μεσαιωνική πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στο Βουκουρέστι. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: πρωινό και αναχώρηση με τα πράγματα μας για να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Πέρασμα έξω από την πόλη του Σόφιας. Συνέχιση της διαδρομής με τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.

Τιμή κατά άτομο: 350 ευρώ
Περιλαμβάνει:
• Τις μετακινήσεις με σύγχρονο λεωφορείο
• Τις 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*.(κεντρικό ξενοδοχείο στο Βουκουρέστι)
• 4 πρωινά+1 δείπνο στη Σόφια
• Ξεναγό στην Ρουμανία


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
P0KMX
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ