1/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Πειθαρχία, ένταση, φιλοσοφία Kyokushin, τα «υλικά» που συνθέτουν το παρακάτω video από την σκληρή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου στο γήπεδο «Β. Καρακίτσιος» από τη σχολή «Budo Karate Meteora»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/07/2013 18:54:07

Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές της σχολής «Budo Karate Meteora» του sensei Παπαπούλιο Ιωάννη 3 dan βρέθηκαν (όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο) στις 14 Ιουνίου στο γήπεδο «Β. Καρακίτσιος» στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας υπαίθριας προπόνησης...

 

 

...Στο παρακάτω video θα παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από τη σκληρή προπόνηση στην οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της σχολής, την πειθαρχία και ακρίβεια στα παραγγέλματα και εντολές του δασκάλου sensei Παπαπούλιου Ιωάννη 3 dan, αλλά και των προσκεκλημένων δασκάλων, sensei Γάλλιου Κωνσταντίνου 4 dan και sensei Αντώνη Λεωνίδα 3 dan, την ήρεμη δύναμη της φιλοσοφίας του Kyokushin.

Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός (όπως θα παρατηρήσετε και στο video) ότι η πειθαρχία στις κινήσεις και τα παραγγέλματα έχει περάσει ακόμα και στα μικρά παιδιά που δύσκολα πειθαρχούν σ’ αυτές της ηλικίες.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
Y4TVH
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ