facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Π.Ε. Τρικάλων: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη μνήμη του Κώστα Λιούλιου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/06/2019 12:36:36
Π.Ε. Τρικάλων: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη μνήμη του Κώστα Λιούλιου
Την ικανοποίηση του για την επιτυχία του 1ου Τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών «Κώστας Λιούλιος», που διοργανώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο. Πύργου, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης...

Πάνω από 400 μικροί ποδοσφαιριστές από όλη την Θεσσαλία πήραν μέρος, παίζοντας δεκάδες παιχνίδια από το πρωί μέχρι και το βράδυ σκορπίζοντας χαμόγελα σε γονείς φίλους, συμπαίκτες και προπονητές. Μετά το πέρας δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά κύπελλα σε όλους τους συμμετέχοντες από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Ντίνο Μπάρδα και τον πρόεδρο της ΕΠΣΤ κ. Θανάση Μπουτζιώλη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων συγκινημένος δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή στη μνήμη ενός εξαίρετου ανθρώπου, συναδέλφου και φίλου, του Κώστα Λιούλιου, ο οποίος δυστυχώς έφυγε πρόωρα και άδικα. Είναι τρομερά ελπιδοφόρο να βλέπεις παιδιά να γεμίζουν τα γήπεδα προσφέροντας σε όλους εμάς μεγάλη ικανοποίηση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους του συμμετέχοντες, τους προπονητές και τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους στην ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό. Θα βρισκόμαστε πάντα σε συνεργασία μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό ο οποίος στηρίζει συνεχώς με όλες του τις δυνάμεις τέτοιου είδους προσπάθειες».



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
94783
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ