facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Π.Ε. Τρικάλων: Εγγραφή στο Αμπελουργικό Μητρώο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/11/2019 10:51:53
Π.Ε. Τρικάλων: Εγγραφή στο Αμπελουργικό Μητρώο

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΚΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΜΠΕΛΟΤΕΜΑΧΙΟΥ
ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Τρικάλων σε εφαρμογή του άρθρου 1 του Παραρτήματος της με αρ. 2454/235853/20-9-2019 (ΦΕΚ 3645Β, ΑΔΑ: (Ω17Θ4653ΠΓ-0Ο3)...

Υ.Α., υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους αμπελοκαλλιεργητές ότι "Η ελάχιστη έκταση αμπελοτεμαχίου που αποτελεί αντικείμενο δήλωσης στο Αμπελουργικό Μητρώο είναι τα 100 μ2 (0,1 στρ.)."

Για την ορθή καταγραφή του αμπελοτεμαχίου στο Αμπελουργικό Μητρώο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στην υπηρεσία με τα κάτωθι δικαιολογητικά:

• Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

• Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της εφορίας ή της φορολογικής δήλωσης, ή άλλου φορολογικού εγγράφου όπου θα αναγράφεται το Α.Φ.Μ του δικαιούχου – παραγωγού.

• Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης (Δήλωση ΟΣΔΕ, που να συμπεριλαμβάνονται τα σκαριφήματα και η συγκεντρωτική ΕΛΓΑ)

• Φωτοαντίγραφο τίτλων νομής και ειδικότερα:

Για τα ιδιόκτητα αγροτεμάχια (συμβόλαια αγοράς νομίμως μεταγραμμένα, αποδοχή κληρονομιάς (με μεταγραφή), αποδεικτικά δωρεάς ακινήτων (με μεταγραφή), κτήση με προσκύρωση, με δικαστική απόφαση απονομή κυριότητας, κληρονομητήριο, γονική παροχή (με μεταγραφή), διαθήκη, βεβαίωση δηλωθείσας περιουσιακής κατάστασης ή αντίγραφο εντύπου Ε9, πρόσφατη εκτύπωση, στο οποίο πρέπει να φαίνεται δηλωμένο το συγκεκριμένο τεμάχιο.

Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας:

• αίτηση δύναται να υποβάλει κάθε συνιδιοκτήτης για το μερίδιο που του αναλογεί με την έγγραφη συγκατάθεση των λοιπών συνιδιοκτητών (με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής). Η συνιδιοκτησία πρέπει να τεκμηριώνεται με τους σχετικούς τίτλους ιδιοκτησίας.

• αίτηση δύναται να υποβληθεί από τον ένα συνιδιοκτήτη για το σύνολο της συνιδιοκτήτης έκτασης, με ενοικίαση της υπόλοιπης έκτασης και με την έγγραφη συγκατάθεση των λοιπών συνιδιοκτητών (με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής). Η συνιδιοκτησία πρέπει να τεκμηριώνεται με τους σχετικούς τίτλους ιδιοκτησίας.

Για τα μη-ιδιόκτητα αγροτεμάχια, οι παραγωγοί είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν συμβολαιογραφικά έγγραφα, ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης (ενοικιαστήρια) ή χρησιδάνεια, τα οποία πρέπει να αναγράφουν υποχρεωτικά τον ΑΦΜ ιδιοκτήτη και ενοικιαστή, να αναφέρουν αναλυτικά τα στοιχεία των αγροτεμαχίων (τοποθεσία, έκταση, χαρτογραφικό κωδικό κλπ) και τη χρονική περίοδο μίσθωσης και να έχουν θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής των αντισυμβαλλόμενων μερών (αφορά τα ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης που δεν θεωρούνται από την αρμόδια ΔΟΥ και τα χρησιδάνεια). Σε περίπτωση ενοικιαστηρίου, ο ενοικιαστής συνυποβάλλει αντίγραφο εντύπου Ε9, πρόσφατη εκτύπωση, στο οποίο πρέπει να φαίνεται δηλωμένο το συγκεκριμένο τεμάχιο.

• Σκαρίφημα με γεωγραφικές συντεταγμένες των κορυφών του τεμαχίου σε σύστημα ΕΓΣΑ-87.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Γρ. 308 - 3ος όροφος Π.Ε. Τρικάλων στο τηλέφωνο 2431351608 (κ. Έλενα Ιακωβάκη).

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
6DM5Z
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ