facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  
Παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, αποτελούμενο από, στελέχη και μέλη του κόμματος, πραγματοποίησε σήμερα πολιτική παρέμβαση στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων...

Σκοπός της παρέμβασης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτές συμπυκνώνονται στο πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι», το οποίο έχει καταθέσει το κόμμα για την έξοδο από την κρίση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσαν, συζήτησαν και απάντησαν σε ερωτήσεις των καταστηματαρχών και των πολιτών κάτι που έγινε δεκτό με θετικές αντιδράσεις.

Οι παρεμβάσεις αυτές θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα σε όλο τον Νομό Τρικάλων, έτσι ώστε οι πολίτες να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε όρθιοι» ένα πρόγραμμα με μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, ένα πρόγραμμα πράσινης μετάβασης και μετασχηματισμού της χώρας, ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο, για την Ελλάδα της νέας δεκαετίας.

Ένα πλαίσιο επεξεργασμένων και κοστολογημένων μέτρων ως απάντηση στις άμεσες και επείγουσες ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας, χάρη στην σημαντική παρακαταθήκη που άφησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε ότι αφορά την έξοδο από τα μνημόνια, αλλά και όσο αφορά το «μαξιλάρι ασφαλείας» και τα ταμειακά διαθέσιμα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
F6ACN
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ