28/1/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία


 

 

 

 


 

 Παρέμβαση Σκρέκα σε Χατζηδάκη, Σκέρτσο για το φράγμα της Μεσοχώρας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/11/2020 08:58:44

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεση ήταν η επικοινωνία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, τον Υφυπουργό ΥΠΕΝ Νίκο Ταγαρά και τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Άκη Σκέρτσο,...

για το θέμα που προέκυψε με την περιβαλλοντική αδειοδότηση του φράγματος της Μεσοχώρας, μετά την διαρροή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) που ακυρώνει την υφιστάμενη Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ).

Ο Τρικαλινός Υφυπουργός ζήτησε τον άμεσο συντονισμό των αρμοδίων υπηρεσιών της πολιτείας και της ΔΕΗ, για τη δρομολόγηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών, ώστε να εγκριθεί εκ νέου επικαιροποιημένη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που θα λαμβάνει υπόψη τις παρατηρήσεις του ΣτΕ.

Ο κ. Σκρέκας επικοινώνησε επίσης και με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Στάση  ο οποίος τον ενημέρωσε ότι ήδη έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για την όσο το δυνατόν σύντομη εκπόνηση της νέας Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ).

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο κ. Σκρέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εγώ προσωπικά είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι να παραδώσουμε σε λειτουργία, το εμβληματικό έργο του φράγματος της Μεσοχώρας, στην Ελληνική και Τρικαλινή κοινωνία. Οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών της, που σήμερα πανηγυρίζουν, δε θα πετύχουν το σκοπό τους.

Συνεχίζουμε με αφοσίωση και πολύ δουλειά ώστε το έργο να παραδοθεί εντός των χρονοδιαγραμμάτων  που έχουν προσδιοριστεί
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
X3TVG
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ