27/5/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

  


Παρελθόν ο γιατρός από τον ΑΣ Μετέωρα - Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο για την τοπική μας ομάδα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/05/2019 20:49:57
Αλλάζει το διοικητικό τοπίο του Α.Σ. Μετέωρα μετά την απόφαση του Προέδρου της ομάδας, Θανάση Θώμου, να μην συνεχίσει να ηγείται της διοίκησης του καλαμπακιώτικου συλλόγου...

Ο γνωστός γιατρός της πόλης μας που επί ημερών της θητείας του ο ΑΣ Μετέωρα έζησε μεγάλες στιγμές, καθώς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ’ Εθνική, έχει ήδη γνωστοποιήσει, τις προθέσεις του στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ομάδας και ομοίως θα πράξει και ενώπιον της γενικής συνέλευσης που θα συνεδριάσει προσεχώς.

Σχετικώς εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα ανακοινώνει ότι κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμπλήρωση της διετούς θητείας της, την Τρίτη 14 Μαΐου 2019, έγινε ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε. Όπως διαπιστώθηκε δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα, καθώς όλα τα έξοδα έχουν καλυφθεί πλήρως.

Αποφασίστηκε ότι ο πρόεδρος και τα μέλη της παρούσας διοίκησης δεν θα συνεχίσουν την επόμενη χρονιά να κατέχουν τα διοικητικά καθήκοντα της ομάδας. Κανένα από τα μέλη της παρούσας διοίκησης δεν εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Στο σύνολό τους, πάντως, τα μέλη δεσμεύθηκαν ότι θα βοηθήσουν και θα στηρίξουν ενεργά τη νέα διοίκηση που θα αναδειχθεί στην προσεχή γενική συνέλευση και η οποία θα αντικαταστήσει την παρούσα.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 (σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί προσεχώς) και σε περίπτωση μη απαρτίας, την επόμενη Τρίτη 4 Ιουνίου 2019.

Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72661
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ