24/5/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πίνδου λόγω εργασιών για το φυσικό αέριο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  03/12/2021 09:16:21
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων ορίσθηκαν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή εκτέλεση - πρόοδο των εργασιών παροχής δικτύου φυσικού αερίου σε τμήματα της οδού Πίνδου στη πόλη της Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων:...

Ειδικότερα:

• Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στο τμήμα της οδού Πίνδου μεταξύ των οδών Μετεώρων και Ιωαννίνων και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα ενώ τα οχήματα που κινούνται επί της Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων (με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Ιωάννινα), στη συμβολή της οδού Πίνδου με την οδό Μετεώρων θα κατευθύνονται δεξιά και μέσω των οδών Μετεώρων-Ιωαννίνων θα εξέρχονται εκ νέου στην οδό Πίνδου.

• Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στο τμήμα της οδού Πίνδου μεταξύ των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Κονδύλη και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα ενώ τα οχήματα που κινούνται επί της Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων (με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Ιωάννινα), στη διασταύρωση της οδού Πίνδου με την οδό Δημουλά θα κατευθύνονται αριστερά και μέσω των οδών Δημακοπούλου-Κρήτης-Θάσου θα εξέρχονται εκ νέου στην οδό Πίνδου.

• Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στο τμήμα της οδού Πίνδου μεταξύ των οδών Κονδύλη και Οικονόμου και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα ενώ τα οχήματα που κινούνται επί της Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων (με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Ιωάννινα), στη διασταύρωση της οδού Πίνδου με την οδό Δημουλά θα κατευθύνονται αριστερά και μέσω των οδών Δημακοπούλου-Κρήτης-Θάσου θα εξέρχονται εκ νέου στην οδό Πίνδου.

Η επιβολή των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσουν, το Σάββατο 04/12/2021, τη Δευτέρα 06/12/2021 και την Τρίτη 07/12/2021 κατά τις ώρες από 07:30 έως την 15:30 των ημερών αυτών, ενώ με το τέλος των εργασιών η οδός θα παραδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού.

Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Α.Τ. Μετεώρων και το Τ.Τ. Τρικάλων να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης (κατακόρυφης κ.α.), αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.

Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
61458
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ