facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Παράταση στην Αντιδημαρχία Λύπα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  27/12/2022 18:46:13
Παράταση στην Αντιδημαρχία Λύπα

Με σημερινή απόφαση του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων παρατείνεται η θητεία του Αντιδημάρχου Δημητρίου Λύπα έως τέλος του 2023.

Ειδικότερα στην απόφαση αναφέρεται:

Αριθ. 831/2022
Ο Δήμαρχος Μετεώρων

Έχοντας υπόψη:

(…)

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Α) Ορίζουμε το δημοτικό σύμβουλο κο Δημήτριο Λύπα ως έμμισθο Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Μετεώρων, µε θητεία από 01.01.2023 έως και 31.12.2023, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (01.09.2019 – 31.12.2023), και του μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής: 

• Μεριμνά για τα ζητήματα τουριστικής προβολής του Δήμου Μετεώρων 

• Έχει την ευθύνη για το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Μετεώρων, το Μουσείο Γεωλογικών Σχηματισμών Μετεώρων και το Κέντρο Ψηφιακής Προβολής της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Μετεώρων

• Έχει την ευθύνη για τα θέματα προβολής, ενημέρωσης και τύπου σχετικά με το Δήμο Μετεώρων 

• Προτείνει την εισαγωγή θεμάτων των αρμοδιοτήτων του, στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής μετά από προηγούμενη ενημέρωση του δημάρχου. 

• Συνεργάζεται µε τους Αντιδημάρχους και τους εκάστοτε Προέδρους των Νομικών Προσώπων του δήμου για προώθηση θεμάτων που έχουν σχέση µε τις αρμοδιότητές του. 

• Προβαίνει σε κάθε άλλη ενέργεια, η οποία του έχει ανατεθεί στον τομέα της αρμοδιότητάς του. 

• Έχει την ευθύνη διαχείρισης των κτιρίων του δήμου και των Νομικών του Προσώπων που έχουν σχέση µε τις αρμοδιότητές του. 

• Εκπροσωπεί τη δημοτική αρχή και παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις των Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του. 

• Μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού, που έχει σχέση µε τον τομέα των αρμοδιοτήτων του. 

• Έχει την εξουσιοδότηση της υπογραφής βεβαιώσεων, πιστοποιητικών, οίκοθεν βεβαιωτικών σημειωμάτων και λοιπών διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στον Δήμο Μετεώρων και έχουν σχέση µε τον τομέα των αρμοδιοτήτων του. 

• Εκπροσωπεί τον Δήμο σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις. 

• Μεριμνά για θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του τομέα των αρμοδιοτήτων του. 

• Εκτελεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αναφέρονται στα αντικείμενα και τις αρμοδιότητες του. 

Β) Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του έμμισθου Αντιδημάρχου κου Δημητρίου Λύπα τον αναπληρώνει ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κος Θεόδωρος Αλέκος

Γ) Ανάκληση Αντιδημάρχου: Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, µε ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.

Σημειώνεται, ότι, κατά τα λοιπά εξακολουθεί να ισχύει η υπΆ αριθ. 524/2022 απόφαση Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων ως προς τις διατάξεις της.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
TFPRC
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ