16/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Παράταση πληρωμής και αναστολή σφράγισης των επιταγών ζητά ο Βασίλης Γιαγιάκος από τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/08/2021 13:46:06
Παράταση πληρωμής και αναστολή σφράγισης των επιταγών ζητά με την παρακάτω επιστολή, ο Βασίλης Γιαγιάκος από τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης...

Τρίκαλα, 30/08/2021
Αρ. Πρωτ. 1223

Προς:
- Υπουργό Οικονομικών, Κο. Σταϊκούρα Χρήστο
- Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κο. Γεωργιάδη Άδωνι

Kοιν.:
- Πρόεδρο Κ.Ε.Ε.Ε.
- Επιμελητήρια Ελλάδος

Κύριοι Υπουργοί,

Η εφαρμογή περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ως γνωστό, έπληξε δραματικά τους περισσότερους κλάδους της οικονομίας με προφανείς δυσμενείς επιπτώσεις.

Σήμερα, με την επιστροφή στην κανονικότητα, οι επιχειρηματίες έρχονται αντιμέτωποι με την πληρωμή όλων των συσσωρευμένων υποχρεώσεων τους. Ειδικότερα, έχουμε δεχτεί πλήθος αιτημάτων για το μείζον πρόβλημα της πληρωμής των μεταχρονολογημένων επιταγών.

Ο επιχειρηματικός κόσμος αδυνατεί να καλύψει τις επιταγές, τη στιγμή που προέχει να καλύψει βασικές ανάγκες, μισθολόγια, πάγια έξοδα, κλπ. Έντονο πρόβλημα παρατηρείται και σε όσους επιχειρηματίες, πριν την πανδημία, εντάχθηκαν σε συγχρηματοδοτούμενα επενδυτικά προγράμματα και ένα μέρος της ιδίας συμμετοχής τους καλύφθηκε με μεταχρονολογημένες επιταγές. Οι επιχειρηματίες αυτοί, μπήκαν και διένυσαν την περίοδο της πανδημίας με ανύπαρκτο κύκλο εργασιών και σήμερα, υποχρεούνται εκτός από την πληρωμή των λειτουργικών τους εξόδων και σε κάλυψη των επιταγών για τις δαπάνες του επενδυτικού σχεδίου που έχουν υλοποιήσει.

Κύριοι Υπουργοί,

Παρακαλούμε, όπως σκύψετε στο φλέγον ζήτημα των επιταγών, προστατεύοντας τους επιχειρηματίες με παράταση πληρωμής και αναστολή σφράγισης των επιταγών.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Γιαγιάκος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
GRBEO
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ