facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Παναγιώτα Δριτσέλη: «Απαράδεκτη η αναστολή των διετών προγραμμάτων σπουδών των Πανεπιστημίων»

Δημοσιεύθηκε από: Παναγιώτα Δριτσέλη  01/08/2019 15:03:46
Παναγιώτα Δριτσέλη: «Απαράδεκτη η αναστολή των διετών προγραμμάτων σπουδών των Πανεπιστημίων»
Η Νέα Δημοκρατία κάνει πράξη αυτό που υποσχέθηκε στους κολλεγιάρχες και στα μεγάλα συμφέροντα της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Σύμφωνα με ενημέρωση της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας στους εκπαιδευτικούς συντάκτες υπήρξε επικοινωνία της κυρίας Κεραμέως με τους Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων,...

με αντικείμενο την αναστολή της λειτουργίας των διετών προγραμμάτων σπουδών τους και την άρση της χρηματοδότησης 1,8 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν διατεθεί από την κυβέρνηση της Αριστεράς για τον συγκεκριμένο σκοπό. Υπενθυμίζεται ότι τα συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών απευθύνονταν σε αποφοίτους της τεχνικής - επαγγελματικής εκπαίδευσης, σχεδιάστηκαν για να είναι δωρεάν και οι σπουδαστές να εισάγονται σε αυτά με καθεστώς ελεύθερης πρόσβασης.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είχε προγραμματιστεί η έναρξη των πρώτων 10 τέτοιων προγραμμάτων σπουδών για φέτος τον Σεπτέμβριο. Δυστυχώς, η νεολαία της περιφέρειάς μας θα χρειαστεί να πληρώσει σε ιδιωτικές δομές για να έχει πρόσβαση σε επαγγελματική εκπαίδευση μετά το λύκειο, η οποία σίγουρα δεν θα είναι του επιπέδου που θα παρείχε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Καλό θα ήταν στο πλαίσιο αυτό, όλοι εκείνοι που “διερρήγνυαν τα ιμάτια τους” σε σχέση με τη νέα αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ζητούσαν κι άλλα τμήματα, κι άλλες δομές, να βγουν τώρα και να διαμαρτυρηθούν στην κομματική τους ιεραρχία για το “λουκέτο” σε αυτά τα νέα τμήματα.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
QDMOY
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ