facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Π. Δριτσέλη: Ζητείται κυβερνητική ευθιξία

Δημοσιεύθηκε από: Παναγιώτα Δριτσέλη  19/02/2021 12:03:03
Π. Δριτσέλη: Ζητείται κυβερνητική ευθιξία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο ή που τα γεγονότα καταδεικνύουν την κυβερνητική ένδεια σε ετοιμότητα και ανακλαστικά, ωστόσο κάθε φορά εκείνο που προκαλεί είναι το μέγεθος της αλαζονείας που διακατέχει τους “αρίστους” της ΝΔ...

Ουδείς, λοιπόν, τις τελευταίες μέρες αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί ή να αναλάβει την ευθύνη για το τεράστιο φιάσκο διαχείρισης μιας προαναγγελθείσας κακοκαιρίας ενώ αντί αυτού ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει νέα νομοθετική πρωτοβουλία σε μια ύστατη προσπάθεια να διασκεδάσει την αγανάκτηση των πολιτών.

Εν τω μεταξύ, οι αρμόδιοι Υπουργοί πετάνε την μπάλα στην εξέδρα όσον αφορά στην ανάληψη ευθυνών και σε κάθε ευκαιρία ¨δείχνουν” τον συνήθη ύποπτο που δεν είναι άλλος από το ΣΥΡΙΖΑ. Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι κυβερνάνε σχεδόν 2 χρόνια, ότι μόλις τον Μάρτιο του 2020 ψηφίστηκε ο 4662 για την αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας, μια πρωτοβουλία που διαφημίστηκε από τους ίδιους ως εμβληματική, και ότι είναι αυτοί οι ίδιοι που ετοιμάζονται να ιδιωτικοποιήσουν τον ΔΕΔΔΗΕ,  γι΄ αυτό και έχουν επιδοθεί σε αυτόν τον αγώνα απαξίωσης του.

Επειδή, λοιπόν, τα ερωτήματα παραμένουν αμείλικτα καλό θα ήταν για παράδειγμα ο Υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, του οποίου η βασική αρμοδιότητα υποτίθεται ότι είναι η ενεργειακή ασφάλεια της χώρας, να ενημερώσει για το γεγονός ότι άφησε 250.000 ανθρώπους χωρίς ρεύμα και να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί για το “μαύρο” στην Αττική. Διότι, κατά τα άλλα είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν είχε επεξεργαστεί κανένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, εκτός από το να συστήσει στους πολίτες να μείνουν στο παγωμένο και σκοτεινό σπίτι τους.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1P904
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ