21/9/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οχάιο - Λοταρία με «έπαθλο» 1 εκατ. δολάρια στους εμβολιασμένους

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  13/05/2021 09:21:12
Ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης του Οχάιο Μάικ ΝτιΓουάιν ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ένα νέο πρωτότυπο κίνητρο για να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί στην πολιτεία του - μια λοταρία 1 εκατομμυρίου δολαρίων….

Ο ΝτιΓουάιν δήλωσε ότι μόνο τα άτομα που έχουν πάρει το εμβόλιο θα είναι επιλέξιμα για να κερδίσουν το παχυλό έπαθλο, το οποίο θα προέλθει από ομοσπονδιακά κεφάλαια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. "Δύο εβδομάδες από απόψε, στις 26 Μαΐου, θα ανακοινώσουμε έναν νικητή τους ενήλικες που έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου. Αυτή η ανακοίνωση θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη για πέντε εβδομάδες και ο νικητής κάθε Τετάρτη θα λαμβάνει ένα εκατομμύρια δολάρια", δήλωσε η ΝτιΓουάιν σε μια σειρά tweets.

"Για να δικαιούστε να κερδίσετε, πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών την ημέρα της κλήρωσης. Πρέπει να είστε κάτοικος του Οχάιο. Και, πρέπει να εμβολιαστείτε πριν από τη λοταρία" διευκρίνισε όπως αναφέρει το NBC.

Σε παράλληλη λοταρία, αλλά για τους κατοίκους της πολιτείας ηλικίας κάτω των 17 ετών, θα κληρώνεται τετραετής υποτροφία στο πανεπιστήμιο της πολιτείας.

Άλλες πολιτείες έχουν επίσης προωθήσει κίνητρα για να εμβολιαστούν οι κάτοικοί τους - συμπεριλαμβανομένης της Δυτικής Βιρτζίνιας που προσφέρει 100 δολάρια σε ομόλογα αποταμίευσης σε άτομα ηλικίας από 16 έως 35 ετών, του Νιου Τζέρσεϊ που προσφέρει… δωρεάν μπύρες και της Νέας Υόρκης που προσφέρει δωρεάν κάρτες μετρό για όποιον εμβολιάζεται σε εμβολιαστικό κέντρο του Μετρό, αλλά η πολιτεία του Οχάιο τις ξεπερνάει μακράν όλες.

skai.gr
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
N9JLV
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ