27/5/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 







Όταν το σουβλάκι γίνεται τέχνη ...ο προορισμός είναι «ΚΑΛΑΜΙ» στο Καστράκι Καλαμπάκας [φώτος] [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  29/06/2017 14:46:25
Λένε ότι αν δεν φας σουβλάκι από το «ΚΑΛΑΜΙ» θα είσαι ημιτελής γευστικά, όσον αφορά στο διάσημο αυτό ελληνικό προϊόν...

Η διαδικασία της ετοιμασίας ξεκινά από νωρίς στη μέρα για τον Νικόλα Παπαγεωργόπουλο και είναι κάτι σαν ιεροτελεστία.

Αφού παραλάβει το κρέας, ξεκινά τη διαλογή, δεν είναι και λίγο αυτό που παραμερίζεται ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ποιότητα. Η φωτιά έχει μπει ήδη στα ξύλα (μόνο ξύλο χρησιμοποιεί) ενώ ακολουθεί η προσθήκη μπαχαρικών με δοσολογία και τρόπο που δεν αποκαλύπτει σε κανέναν...

Το μυστικό της επιτυχίας εκεί κρύβεται εξάλλου, αλλά και στο ψήσιμο.

Στο «ΚΑΛΑΜΙ» δεν υπάρχουν κανόνες. Υπάρχει μεράκι για την τέχνη της κουζίνας και το αποτέλεσμα; Λαχταριστό!

Από ποσότητα; Σκέτο κοντοσούβλι.

Από ποιότητα και γεύση; Μοναδικό.

Αν δεν φας σουβλάκι από το «ΚΑΛΑΜΙ», εσύ χάνεις!




Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Speedy Gonzales (29/6/2017 3:08:01 μμ):

Μόνο που ορισμένοι έχουν καβαλήσει και το καλάμι....


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
S15P0
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα





 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα



 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ