24/5/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 


 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 
Όταν ο Κ. Δέρβος συνάντησε τον Λ. Αβραμόπουλο [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/02/2019 15:36:02
Τον επιστήθιο φίλο του και συνοδοιπόρο στην πολιτική, Λευτέρη Αβραμόπουλο, συνάντησε στην πόλη μας σήμερα ο Κώστας Δέρβος, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και εν δυνάμει υποψήφιος Ευρωβουλευτής, μιας και το όνομά του ακούγεται για το ευρω-ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας...

Οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια έχοντας κάνει μαζί τα πρώτα τους βήματα στην πολιτική σκηνή. Πλέον ήρθε και ηλικιακά η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιηθούν από το κόμμα ως νέα στελέχη με φιλοδοξίες, όραμα και όρεξη να ριχτούν στο πολιτικό στίβο. Ο μεν Κώστας Δέρβος από το πόστο της Ευρωβουλής και ο Λευτέρης Αβραμόπουλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αρχικά από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και μελλοντικά σε άλλο πόστο.

Νωρίτερα σήμερα μαζί και με τον Αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη και το Δημήτρη Φώτη επίσης στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά στο Δημαρχείο το Δήμαρχο Μετέωρων, Χρήστο Σινάνη. Η συζήτησή τους, όπως ήταν φυσικό, επικεντρώθηκε στο θέμα των ημερών: τις εκλογές σε όλες τις βαθμίδες και επίπεδα (τοπικό, εθνικό, ευρωπαϊκό).
Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Ζουπστάριος (14/2/2019 5:25:06 μμ):

Τι βλέπει και ακούει η εικόνα της Παναγία στο γραφείο του δημάρχου...….


Μαύρη Τουλιπα (14/2/2019 5:08:26 μμ):

Τελικά ακόμα και εν δυνάμει υποψήφιοι, τρων σοκολατάκι στο δημαρχείο. Όσο για τον Λευτέρη, θα πάρει το χρωματάκι του τον Μάη, και θα είναι έτοιμος για παραλία.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
S2NQB
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 
 
Προτεινόμενα άρθρα

καιρός Καλαμπάκα 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ