facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ώρα για δουλειά - Στέλνει ο Γιώργος Βαΐου

Δημοσιεύθηκε από: Γιώργος Βαΐου  05/10/2019 17:58:53
Ώρα για δουλειά - Στέλνει ο Γιώργος Βαΐου
Και να που η νέα δημοτική αρχή μπήκε στο δεύτερο μήνα της θητείας της και τα πρώτα βήματα γραφής να δείχνουν ότι κάτι γίνεται, κάτι αλλάζει.

Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο διάστημα, για να μπορέσουμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα, για τη δουλειά και τις επιλογές των νέων τοπικών αρχόντων...

Όπως κάποιοι συμπολίτες μας έτσι και εγώ θα αναφέρω κάποια πράγματα που έχουν πέσει στην αντίληψή μου και θα μπορούσαν να αλλάξουν - διορθωθούν - κατασκευαστούν προς όφελος της πόλης μας.

• Ο δήμος θα πρέπει να προμηθευθεί ταμπέλες, περίπου 500 τον αριθμό, να τις φορτώσει σε ειδικό όχημα και να τοποθετηθούν στην έξοδο κάθε πόλης ανά την χωρά, μικρό πρόβλημα ίσως να υπάρξει στα νησιά, όλα όμως λύνονται με καλό προγραμματισμό και καλή θέληση.

• Σημαντικό έργο που θα πρέπει να έχει προτεραιότητα είναι η κατασκευή υπόγειων μικρών τούνελ, κάθετα σε δρόμους για τη διευκόλυνση μικρών ζώων και ερπετών.

• Με την πρώτη ευκαιρία ο Δήμαρχος θα πρέπει να απευθυνθεί σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες έτσι ώστε να αλλάξουν τα σχέδια πτήσεις τους, διότι με τα καθημερινά περάσματα πάνω από την περιοχή, διαταράσσουν την ηρεμία και τη γαλήνη μας.

• Σύμφωνα με ασφαλή πληροφορία η περιοχή μας έχει πετρέλαιο. Άμεσα ο δήμος θα πρέπει να προβεί στην αγορά γεωτρύπανου για μεγάλο βάθος και να αρχίσει γεωτρήσεις. Η πόλη μας θα αποκτήσει δικό της πετρέλαιο και δεν θα έχει ανάγκη κανέναν ιδιώτη.

• Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, κύματα μεταναστών κατακλύζουν τα νησιά και την ενδοχώρα.

'Αμεσα ο δήμος πρέπει να προβεί στην κατασκευή φράχτη, σε πρώτη φάση περιμετρικά των Μετεώρων και στη συνεχεία αν είναι εύκολο, περιμετρικά των ορίων του δήμου. Έτσι θα 'μαστε όλοι ασφαλείς.

• Η Ε65 είναι ένα έργο που θα κατασκευαστεί από τον δήμο μας.

Οδηγούς φορτηγών έχουμε, χειριστές μηχανημάτων έχουμε, αγοράζουμε και ένα μετροπόντικα και η ένωση με την Εγνατία που δεν έχει πινακίδες προς

Οι προτάσεις-ιδέες είναι αφιερωμένες σε κάποιους που το παίζουν γνώστες και πολύξεροι.

Η πραγματικότητα φυσικά είναι διαφορετική.

Υπομονή στους ανυπόμονους, καλή δουλειά στους νέους του δήμου, έχοντας υπόψη πάντα ότι: Η επιτυχία δεν μετριέται απ’ αυτό που έχεις κατορθώσει, αλλά από την αντίσταση που συνάντησες και από το κουράγιο που έδειξες στη μάχη απέναντι σε αμέτρητες αντιξοότητες.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
48236
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ