facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ομιλία Χατζηγάκη σε Τρικαλινό αστικό κοινό

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  04/04/2023 08:55:27
Ομιλία Χατζηγάκη σε Τρικαλινό αστικό κοινό

Σε πυκνό αστικό ακροατήριο είχε την ευκαιρία να μιλήσει ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης το βράδυ της Δευτέρας σε κέντρο της πόλης.

Ο νέος υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είπε ότι θα πολιτευτεί με βάση τις αρχές της ειλικρίνειας και της αλήθειας. «Θα μιλάω με καθαρά λόγια. Μακριά από παλαιοκομματικές μεθόδους ψεμάτων και φρούδων υποσχέσεων» τόνισε ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης. «Η ανανέωση που θέλω και φιλοδοξώ να εκπροσωπήσω επιτάσσει ορθοφροσύνη, καθαρό και τίμιο λόγο. Η πορεία μου θα είναι διαυγής και γνώμονας μου πάντα το συμφέρον των πολιτών. Άλλωστε, εγώ δεν σας ζητάω απλά να με ψηφίσετε. Θέλω πραγματικά να με πιστέψετε και να δουλέψουμε μαζί τα επόμενα χρόνια».

Καταλήγοντας στην ομιλία του ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης υπογράμμισε πως: «είναι ανάγκη να κρίνουμε, πρώτον, τον αξιότερο, ικανότερο, πιο μορφωμένο υποψήφιο  για να μας εκπροσωπήσει. Αλλά πρέπει, παράλληλα, να κρίνουμε και αυτόν που θα υπηρετήσει τα δικά μας συμφέροντα και όχι τα δικά του. Αν λοιπόν εσείς δώσετε την δύναμη σε κάποιον να γίνει βουλευτής, υφυπουργός, υπουργός… θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι αυτός θα δουλέψει για τα δικά σας συμφέροντα και όχι για τον εαυτό του. Γι ‘αυτό, λοιπόν, δεν πρέπει να παίρνουμε αψήφιστα αυτή την ιερή δημοκρατική διαδικασία των εκλογών. Γιατί η πολιτική είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Μια υπόθεση που αφορά τις δικές μας ζωές και των παιδιών μας».


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
PBKMX
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ