facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ομάδα Εθελοντών Δήμου Μετεώρων - Συντονιστής ο Βασίλειος Κυριακούλης - Σκοπός & Τομείς δράσης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  09/11/2019 11:50:08
Ομάδα Εθελοντών Δήμου Μετεώρων - Συντονιστής ο Βασίλειος Κυριακούλης - Σκοπός & Τομείς δράσης
Ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μετεώρων αποφάσισε:

1. Την σύσταση Ομάδας Εθελοντών στο Δήμο Μετεώρων με την επωνυμία «Ομάδα Εθελοντών Δήμου Μετεώρων», με έδρα το Δήμο Μετεώρων...

Μέλη της ομάδας εθελοντών μπορούν να είναι όσοι κάτοικοι και δημότες του Δήμου επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση, έπειτα από ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος που θα δημοσιεύσει ο Δήμος Μετεώρων.

Σκοπός της Ομάδας Εθελοντών είναι η παροχή, δια μέσου των μελών της, υπηρεσιών σε διάφορους τομείς, όπως το περιβάλλον, το πράσινο, ο καθαρισμός πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, ο εξωραϊσμός των κοινοτήτων του Δήμου, η αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, η κοινωνική ευαισθησία και πρόνοια, ο πολιτισμός, η υγεία και πρόληψη, η εκπαίδευση και επιμόρφωση, ο αθλητισμός, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, η πολιτική προστασία, η φιλοζωία, αλλά και οποιοδήποτε άλλο θέμα που είναι δεκτικό εθελοντικής δράσης.

2. Τη δημιουργία και τήρηση Μητρώου Εθελοντών, το οποίο θα αποτελεί τη βάση δεδομένων στην οποία θα συγκεντρώνονται και θα ανανεώνονται διαρκώς πληροφορίες, σχετικές με όσους έχουν την επιθυμία να παρέχουν εθελοντική εργασία στο Δήμο.

Το Μητρώο Εθελοντών του Δήμου Μετεώρων θα αποτελεί την τράπεζα εθελοντών που θα χρησιμοποιηθούν στους διάφορους τομείς των εθελοντικών δράσεων σύμφωνα με τις επιλογές τους και το διαθέσιμο χρόνο τους.

Επισημαίνεται ότι τα προσωπικά δεδομένα των εθελοντών θα είναι απόρρητα και θα δίνονται στη δημοσιότητα μόνο όταν οι ίδιοι το επιθυμούν, και κατόπιν της ρητής συναίνεσής τους.

3. Ο Δήμος Μετεώρων δεσμεύεται να συνδράμει με όσα μέσα δύναται να διαθέσει για την επίτευξη των στόχων της Ομάδας Εθελοντών.

4. Τον ορισμό ως συντονιστή για την τήρηση του Μητρώου Εθελοντών και τη διοικητική και εν γένει επικουρία της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου Μετεώρων τον κ. Βασίλειο Κυριακούλη, με αναπληρώτρια την κ. Μαρία Βαΐου.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
HSCEP
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ