1/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις εξετάσεις έγχρωμων ζωνών οι αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων [132 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/03/2015 11:20:52
Έχοντας παρακολουθήσει από κοντά αρκετές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan, τα τελευταία χρόνια, μπορούμε να διατυπώσουμε πια την παρακάτω διαπίστωση:...

Κάθε φορά οι εξετάσεις διακρίνονται για τη μεθοδικότητα, την ακρίβεια, την αυστηρότητα και την πληρότητα τόσο στην παρουσίαση εκ μέρους των αθλητών, όσο και στη βαθμολόγηση των εξεταστών. Γι’ αυτό το λόγο και η διάρκειά τους κάθε φορά είναι πολύωρη.

Στην αίθουσα της σχολής οι αθλητές εξετάστηκαν χθες στην ύλη του budokai, στο παραδοσιακό kyokushin και στο αγωνιστικό knock down, σε τεχνικές jiu jitsu, αλλά και στην σωστή εκτέλεση των kihon, katas και kumite. Χάρις στις επιδόσεις και το ταλέντο τους οι αθλητές, μικρότερης και μεγαλύτερης ηλικίας, προήχθησαν και τους απενεμήθη η επόμενη ανώτερη έγχρωμη ζώνη.

Με έντονο ενδιαφέρον και προσοχή οι γονείς παρακολουθούσαν τα παιδιά τους να εκτελούν πιστά το πρόγραμμα των εξετάσεων, ενώ με υπερηφάνεια ο δάσκαλός τους sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan παρακολουθούσε την απονομή -με το καθιερωμένο τελετουργικό που αρμόζει στην περίπτωση- των νέων τους έγχρωμων ζωνών απευθύνοντάς τους συγχαρητήρια για την επιτυχία στις εξετάσεις.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
7H67E
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ