facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Όλα τα φώτα στραμμένα στο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ - Ολυμπιακός

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  22/12/2022 17:12:24
Όλα τα φώτα στραμμένα στο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ - Ολυμπιακός

Οι φετινές γιορτές μέλλουν να γίνουν αξέχαστες για το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας που μετράει αντίστροφα για να υποδεχτεί δύο σούπερ αναμετρήσεις σε επίπεδο Basket League.

Στην παρθενική του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ καλείται να αντιμετωπίσει εντός έδρας Ολυμπιακό και Προμηθέα Πάτρας τις ημέρες των Χριστουγέννων, σε ένα τριήμερο βγαλμένο από…παραμύθι για τους φίλους του μπάσκετ.

Η χρονική συγκυρία των αναμετρήσεων δεν μπορεί παρά να γεμίσει με ανυπομονησία τον κόσμο της περιοχής, ο οποίος περιμένει να παρακολουθήσει από κοντά δύο ποιοτικούς αντιπάλους, με ευρωπαϊκή παρουσία και με πρωταγωνιστική τροχιά στις εγχώριες διοργανώσεις, στηρίζοντας ταυτόχρονα την ομάδα της πόλης.

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η ομάδα της Καρδίτσας υποδέχεται στις 3:15 μ.μ. τον Ολυμπιακό και το κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» αναμένεται να κατακλυστεί από φιλάθλους για ένα ματς-ορόσημο. Η αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική είναι από αυτές που προκαλούν ξεσηκωμό στην πόλη και ο Α.Σ.Κ. την αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα. Ασφαλώς, η δυναμική του αντιπάλου, η λάμψη των αστέρων που απαρτίζουν το ρόστερ του και η φόρμα στην οποία βρίσκεται, προκαλούν δέος και πόλο έλξης για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι στοιχεία που αποπροσανατολίζουν τους «κυανόλευκους».

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν τους παίχτες τους για δύο ματς αυξημένης δυσκολίας κι έντασης, ρίχνοντας το βάρος επιμέρους στον κάθε αντίπαλο. Προτεραιότητα, λοιπόν, έχει το ματς με τον Ολυμπιακό και ο Α.Σ.Κ. συνεχίζει τη δουλειά στο γήπεδο με προπονήσεις που αποσκοπούν τόσο στην τόνωση της φυσικής κατάστασης, όσο και την τακτική. Το φιλικό της Τετάρτης με τον Άρη στο κλειστό γυμναστήριο Λιτοχώρου επέτρεψε στο προπονητικό επιτελείο να αλλάξει αγωνιστικούς ρυθμούς, να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα και να διαπιστώσει το βαθμό που οι νέες προσθήκες ανταποκρίνονται σε όσα τους ζητούνται. Στο φιλικό παιχνίδι που ήταν κεκλεισμένων των θυρών, δεν κρατήθηκε σκορ και οι «κυανόλευκοι» ουσιαστικά το αντιμετώπισαν ως μια δυνατή προπόνηση με χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Καρδίτσας συνεχίζει τις προπονήσεις, έχοντας όλους τους παίκτες της ετοιμοπόλεμους, πλην του Τζέιμς Μπέιτμον, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από τον τραυματισμό του στο χέρι. Οι προσθήκες του Ροντ Κάμφορ και του Ζήση Σαρικόπουλου, μετά από συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης, σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, προσδίδουν τις απαραίτητες πινελιές ανανέωσης στην ομάδα, ενώ οι ιθύνοντες βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση, εξετάζοντας την αγορά για πιθανή έξτρα μεταγραφική ενίσχυση.

Η αντίστροφή μέτρηση για τα επερχόμενα ματς έχει αρχίσει και οι ενδείξεις από τον τρόπο και το ρυθμό που οι φίλαθλοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την προμήθεια των εισιτηρίων, συνηγορούν ότι σύντομα θα εξαντληθεί η διάθεσή τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων, λοιπόν, συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τρίτης 27.12.2022. Ο Α.Σ.Κ. δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν σε προνομιακή τιμή, ένα εισιτήριο και για τους δύο αγώνες. Με το πακέτο «Christmas 1+1», ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί με ένα εισιτήριο και στην ίδια θέση, να απολαύσει δυο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες.

Συγκεκριμένα, τα πακέτα «Christmas 1+1» θα έχουν ως εξής:

Οι τιμές των διπλών εισιτηρίων και για τους δυο αγώνες είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 2 αγώνες: Κανονικό διπλό εισιτήριο 30 €, παιδικό διπλό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 15 €.

Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 2 αγώνες: Κανονικό διπλό εισιτήριο 20 €, παιδικό διπλό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 10 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ διπλό εισιτήριο 15 €.

Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν το πακέτο «Christmas 1+1» θα εισέρχονται με το ίδιο εισιτήριο και στους δυο αγώνες.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (27.12.2022-3.15 μ.μ.)

Οι τιμές των εισιτηρίων μόνο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 25 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 12 €.

Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 7 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 10 €.

Για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας (30.12.2022-5.00 μ.μ.)

Οι τιμές των εισιτηρίων μόνο για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας είναι οι εξής:

Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 7 €.

Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα) για 1 αγώνα: Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Πώς θα γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων

H διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-1 το πρωί. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
W36T2
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ