6/8/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 



 




Οι παλιοί έχουν χρέη και οι νέοι παίρνουν επιδοτήσεις μισό εκατομμύριο ευρώ

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/06/2020 01:37:50
φώτο αρχείου
Μπορεί ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλαμπάκας να τελεί υπό εκκαθάριση και να ζητά δικαστικώς άδεια για να εκποιήσει τα ακίνητά του (δείτε σχετικά εδώ), o Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Μετεώρων, που επί της ουσίας τον «διαδέχθηκε», λογικά πρέπει να σφύζει από ευρωστία...

Και το λέμε αυτό γιατί συμπεριλαμβάνεται στη «χρυσή λίστα» των Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών που εντάχθηκαν σε πρόγραμμα επιχορήγησης από το ΠΑΑ 2014-2020.

Το ποσό που θα λάβει (τμηματικά και σε βάθος πενταετίας) ανέρχεται σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ. Για την ακρίβεια παραμονές των εθνικών εκλογών είχε εγκριθεί το ποσό των 500.000 ευρώ (το μέγιστο επιτρεπόμενο) αλλά μετά από αίτημα του συνεταιρισμού (με ημερομηνία 10/6/2020) για τροποποίηση του προϋπολογισμού, περιορίσθηκε σε 456.815,46 ευρώ.

Σκοπός της χρηματικής αυτής ενίσχυσης, όπως αναφέρεται στην υπουργική απόφαση βάσει της οποίας υλοποιείται το πρόγραμμα είναι «η συσπείρωση των παραγωγών σε ομάδες ή οργανώσεις στο τομέα της γεωργίας που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις της αγοράς, να ενισχύσουν τη διαπραγματευτική τους δύναμη, να διευρύνουν τον αριθμό των πιθανών αγοραστών και να μειώσουν το ανά παραγωγό κόστος παραγωγής».

Σχετικά άρθρα:

Θέλει να πουλήσει ακίνητά της η πρώην ΕΑΣ Καλαμπάκας - Αίτημα στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας
Στην εκποίηση ακινήτων ιδιοκτησίας του θέλει να προβεί ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΣΥΝ. ΠΕ. ο οποίος τελεί υπό εκκαθάριση. Μάλιστα για να μπορέσει να προχωρήσει στη διαδικασία,...




Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
V2QSE
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα








 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα



 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ