facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Οι δεσποινίδες Τζιουβάρα βάπτισαν τη μικρή Ιωάννα [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  23/08/2022 15:24:03
Οι δεσποινίδες Τζιουβάρα βάπτισαν τη μικρή Ιωάννα [φώτος]

Καλοκαίρι, η εποχή που πολλοί γονείς επιλέγουν για τη βάπτιση των βλασταριών τους. Όλο και πιο σύνηθες οι νονοί να είναι νεαρής ηλικίας ώστε η σχέση ανάμεσα στους πνευματικούς γονείς και στα βαφτιστήρια τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδης αλλά και μακροχρόνια.

Την περασμένη Κυριακή 21 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Ρίζωμα Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της νεογέννητης κορούλας του ζεύγους Γεωργίου Τουρτούνη και Μαρίας Φασούλα.

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού πρότειναν στις νεαρές δεσποινίδες, Άννα-Ελευθερία και Κωνσταντίνα-Μαρία Τζιουβάρα, κόρες των γνωστών και αγαπητών συμπολιτών μας Βαγγέλη και Σόφης Τζιουβάρα, να βαπτίσουν το παιδάκι τους.

Οι δύο γλυκύτατες νονές, που με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό δέχθηκαν την τιμητική πρόταση, ακολούθησαν με ακρίβεια το τελετουργικό του μυστηρίου της βάπτισης της νεοφώτιστης Ιωάννας.

Να σημειώσουμε ότι την επιμέλεια του μυστηρίου ανέλαβε ο Οίκος Νυφικών «ΣΟΦΗ». Τη φωτογράφιση το φωτογραφείο - Στέργιος Δραγατογιάννης. Το μακιγιάζ και την κόμμωση επιμελήθηκαν αντιστοίχως η Έφη Ζάμπρα και η Δέσποινα Ζαροπούλου. Τα γλυκά που μοιράσθηκαν ήταν από το ζαχαροπλαστείο Δρούγκας, ενώ ακολούθησε τραπέζι στην ταβέρνα «Βαένι» στην Καλαμπάκα.

Εμείς ως ekalampaka.gr ευχόμαστε ολόψυχα στη μικρή Ιωάννα να είναι πάντα υγιής και να έχει την τύχη όλου του κόσμου, στους γονείς της να τους ζήσει και να την δουν όπως ποθούν και ονειρεύονται, και στις νονούς της να είναι πάντα άξιες.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
Y4TWH
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ