8/2/2023
  


 
Οι δεσποινίδες Τζιουβάρα βάπτισαν τη μικρή Ιωάννα [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  23/08/2022 15:24:03

Καλοκαίρι, η εποχή που πολλοί γονείς επιλέγουν για τη βάπτιση των βλασταριών τους. Όλο και πιο σύνηθες οι νονοί να είναι νεαρής ηλικίας ώστε η σχέση ανάμεσα στους πνευματικούς γονείς και στα βαφτιστήρια τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδης αλλά και μακροχρόνια.

Την περασμένη Κυριακή 21 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Ρίζωμα Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της νεογέννητης κορούλας του ζεύγους Γεωργίου Τουρτούνη και Μαρίας Φασούλα.

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού πρότειναν στις νεαρές δεσποινίδες, Άννα-Ελευθερία και Κωνσταντίνα-Μαρία Τζιουβάρα, κόρες των γνωστών και αγαπητών συμπολιτών μας Βαγγέλη και Σόφης Τζιουβάρα, να βαπτίσουν το παιδάκι τους.

Οι δύο γλυκύτατες νονές, που με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό δέχθηκαν την τιμητική πρόταση, ακολούθησαν με ακρίβεια το τελετουργικό του μυστηρίου της βάπτισης της νεοφώτιστης Ιωάννας.

Να σημειώσουμε ότι την επιμέλεια του μυστηρίου ανέλαβε ο Οίκος Νυφικών «ΣΟΦΗ». Τη φωτογράφιση το φωτογραφείο - Στέργιος Δραγατογιάννης. Το μακιγιάζ και την κόμμωση επιμελήθηκαν αντιστοίχως η Έφη Ζάμπρα και η Δέσποινα Ζαροπούλου. Τα γλυκά που μοιράσθηκαν ήταν από το ζαχαροπλαστείο Δρούγκας, ενώ ακολούθησε τραπέζι στην ταβέρνα «Βαένι» στην Καλαμπάκα.

Εμείς ως ekalampaka.gr ευχόμαστε ολόψυχα στη μικρή Ιωάννα να είναι πάντα υγιής και να έχει την τύχη όλου του κόσμου, στους γονείς της να τους ζήσει και να την δουν όπως ποθούν και ονειρεύονται, και στις νονούς της να είναι πάντα άξιες.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1PY0M
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ