facebook  youtube  twitter  instagram 8/12/2023

chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 
«Οι δελφίνοι αδειάζουν τον δήμαρχο» ~ Γράφει ο Κώστας Πρεβέντης

Δημοσιεύθηκε από: Κώστας Πρέβεντης  02/08/2023 09:42:53
 «Οι δελφίνοι αδειάζουν τον δήμαρχο» ~ Γράφει ο Κώστας Πρεβέντης

Καλ/κα 02-08-2023

Αγαπημένοι μου φίλοι και συνδημότες,
 
Με αφορμή τις τελευταίες πολύ άστοχες και απερίσκεπτες παρεμβάσεις του δημάρχου, στις οποίες επικαλείται με ανυπόστατες αιτιάσεις κομματικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκ μέρους την Ν.Δ., αλλά και απαξίωση στο πρόσωπό του από, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, δράττομαι της ευκαιρίας να κάνω κάποιες επισημάνσεις.

Αγαπητοί μου,

Είναι σε όλους γνωστό πως:

Ο δήμος Μετεώρων βρίσκεται σε αποσάθρωση από την αρχή της θητείας του, στιγματισμένος από μια διοίκηση ανίκανη και επικίνδυνη. 

Η δημοτική αρχή στατική και άνευρη, παρατηρητής στα συσσωρευμένα προβλήματα του δήμου, φυλλορροούσε ευθύς εξ αρχής.

Έχοντας προκύψει από έναν ετερόκλητο συνδυασμό, με σημαία ευκαιρίας αναλώθηκε σΆ έναν αδιέξοδο και ανεύθυνο λαϊκισμό ,εμφανίζοντας τα αυτονόητα ως επιτεύγματα καθΆ όλη την διάρκεια της 4/ετίας!

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Η Τ.Α. δεν έχει ξαναδεί ποτέ τέτοια φαινόμενα παρακμής!

Ο δήμαρχος δέσμιος των επιλογών του και ανήμπορος να αντιδράσει ,έβλεπε τον έναν μετά τον άλλον τους συνεργάτες του να τον εγκαταλείπουν . Έβλεπε να τον αφήνουν εκτεθειμένο και εντελώς μόνο, ανοίγοντας οι ίδιοι τον δρόμο για μια ηρωική.. αναίμακτη έξοδό του από το πολιτικό σκηνικό!

Κύριε δήμαρχε, 

Αντιλαμβάνομαι πως βρίσκεστε σε δίλημμα ! Το δίλημμα σας είναι αν θα καταγγείλετε τους συνεργάτες σας

Τους συνεργάτες αυτούς, κατΆ αρχάς που επί 2,5 χρόνια βρίσκονταν σε κορυφαία αξιώματα και τώρα στρέφονται εναντίον σας ,χωρίς αυτοκριτική για το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί!

Αυτούς που τώρα υπόσχονται στους δημότες τα ίδια όπως και εσείς το 2019.

Αυτούς που ποτέ δεν θα πούνε τί αυτοί κάνανε 2,5 έτη στο τιμόνι του δήμου,

Αυτούς που ηγούνται πλέον ενός άλλου ψηφοδελτίου, την στιγμή που και από θέσεις ευθύνης, αλλά και ως ανεξάρτητοι σύμβουλοι, κρυπτόμενοι και άφωνοι ποτέ δεν έφεραν μια πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο.

Αλλά και τους υπόλοιπους δελφίνους σήμερα, που βλέποντας το καράβι να βυθίζεται, σας αδειάζουν δημοσίως, αναμένοντας την επίσημη παραίτησή σας για να προσχωρήσουν, κάποιοι απΆ αυτούς στον άλλο συνδυασμό, τον επικεφαλής του οποίου είχαν οι ίδιοι συναινέσει στην διαγραφή του!!!

Κλείνοντας κύριε δήμαρχε,

Επειδή σας ξέρω πολύ καλά, σταματήστε να αναζητάτε ευθύνες από τα κόμματα, σταματήστε να μέμφεστε την αξιωματική αντιπολίτευση, της οποίας τα σημαντικά θέματα που ανέδειξε στο δημοτικό συμβούλιο δεν τα λάβατε ποτέ υπΆ όψιν σας.

Κύριε δήμαρχε αναλάβετε επιτέλους τις δικές σας ευθύνες, κάντε επιτέλους την αυτοκριτική σας, απλά για την υστεροφημία σας, αν έχει διασωθεί κάτι από αυτή ακόμη!

Υ.Γ.

1. Μήπως θα πρέπει να σας θυμίσω τον σκωπτικό και άκρως υποτιμητικό τρόπο που αντιμετωπίζατε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο και όχι μόνον; 

2. Μήπως θα πρέπει να δημοσιεύσω τις αλήστου μνήμης επιστολές-άρθρα, που απαξιώνατε τον κ. Αβραμόπουλο, με εκφράσεις που χαρακτηρίζουν αδίστακτο άνθρωπο;

Ενδεικτικά αναφέρω μερικές από την συνεδρίαση της 27-5-2022, όπου δημόσια του καταλογίσατε επικίνδυνη ανευθυνότητα (Ακατάλληλος, επικίνδυνος και άσχετος)

3. Σας υπενθυμίζω λοιπόν πως σήμερα αυτός ο νέος χαίρει άκρας εκτίμησης και αποδοχής από την συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας!

Τυχαία; Κάθε άλλο. Απλά επειδή βλέπει μπροστά!!!

Απείρως πιο μπροστά από το δικό σας πολιτικό ταπεραμέντο!!!

Γράφει ο Κώστας Πρεβέντης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του 
Λευτέρη Αβραμόπουλου
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
61459
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ