21/9/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Χρήστος Μιχαλάκης για την υπογραφή της σύμβασης για το βόρειο τμήμα του Ε65

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/06/2021 00:38:29
Η υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του βόρειου τμήματος του Ε65, το τελευταίο τμήμα που ολοκληρώνει τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος, αποτελεί μία στιγμή χαράς, συγκίνησης, αλλά και δικαίωσης για τον τόπο μας...

Ένα έργο που οραματίστηκε η Δυτική Θεσσαλία, όχι μόνο για την δική της πορεία στο αύριο, αλλά και για την ανάπτυξη ενός μεγάλου κομματιού της χώρας μας.

Η ολοκλήρωση του δρόμου που θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής μας, που θα αλλάξει τις αποστάσεις και την ασφάλεια στις μετακινήσεις μας, φέρει την σφραγίδα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και προσωπικά του Πρωθυπουργού, που με μεθοδικότητα και στοχευμένες κινήσεις προχωρά στην υλοποίηση των μεγάλων έργων. Είναι ξεκάθαρο πως όταν υπάρχει σχέδιο και ειλικρινή πολιτική βούληση, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι άμεσα και ουσιαστικά.

Η εξέλιξη αυτή όμως, αποτελεί και προϊόν και όλων εκείνων που οραματίστηκαν τον δρόμο αυτό, που διεκδίκησαν, που δεν έκαναν πίσω όταν τα προβλήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, που πίστεψαν πως το έργο μπορεί να ολοκληρωθεί, που είδαν το μέλλον να περνά μέσα από την δημιουργία του συγκεκριμένου οδικού άξονα. Ο καθένας από το πόστο του, αλλά και όλοι μαζί σαν μια γροθιά, έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να οδηγηθούμε στο σήμερα.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στην καταλυτική συνεισφορά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτό το όραμα και η ολοκλήρωση του Ε65 αποτέλεσε σημείο αιχμής για την περιφερειακή αρχή. Αν συνδυαστεί μάλιστα, με την υλοποίηση του ολοκληρωμένου σχεδίου αναβάθμισης του συνόλου των οδικών αξόνων της Θεσσαλίας, αντιλαμβάνεται κανείς τις αναπτυξιακές δυνατότητες που δίνονται στην ευρύτερη περιοχή.

Η ευκαιρία που ζητά η Δυτική Θεσσαλία για μεγαλύτερη αναπτυξιακή ώθηση μπαίνει στις ράγες της υλοποίησης. Και θα είμαστε όλοι εκεί, για να δημιουργήσουμε, για να συνεισφέρουμε στην επόμενη μέρα του τόπου μας. Διεκδικώντας, προγραμματίζοντας και υλοποιώντας έργα, που θα δώσουν σε αυτή την ευκαιρία ακόμη μεγαλύτερη ορμή.

Χρήστος Μιχαλάκης
Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3U126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ