30/6/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 
Ο Χρήστος Μιχαλάκης για την πρόκριση της Τρικαλινής πρωταθλήτριας του τάε κβο ντο Φένιας Τζέλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  09/05/2021 11:26:03
φώτο αρχείου
Η πρόκριση της Φένιας Τζέλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αποτελεί μία δικαίωση των προσπαθειών της Τρικαλινής πρωταθλήτριας του τάε κβο ντο,...

που με μεθοδική και σκληρή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια έχει επιτύχει μεγάλες διακρίσεις και έχει θέσει τις βάσεις για ένα λαμπρότερο μέλλον.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων μέσα από παρεμβάσεις και εξελίσσοντας ένα μακρόπνοο σχέδιο στηρίζουν τον αθλητισμό και βρίσκονται στο πλευρό των αθλητριών και των αθλητών, ώστε να τους δίνεται η δυνατότητα να εξελίξουν το ταλέντο τους με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Φένια Τζέλη, αλλά και στους ανθρώπους που συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία της, και είμαι σίγουρος πως το μέλλον περιλαμβάνει για την ίδια ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Είμαστε όλοι στο πλευρό της να της δώσουμε δύναμη για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ολυμπιακή συμμετοχή της με τα εθνικά μας χρώματα στο Τόκιο.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
M8IK7
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ