16/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Ο Χρίστος Λιάπης στην ΕΡΤ3: «Εκτοξεύτηκε η χρήση διεγερτικών ουσιών κατά την πανδημία»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  31/08/2021 08:58:40
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, Χρίστος Λιάπης, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στη δημοσιογράφο Σύνθια Σάπικα...

Όπως αναφέρει δημοσίευση του ertnews.gr, “κοκαΐνη, αμφεταμίνες και ηρεμιστικά έκαναν θραύση κατά την περίοδο της πανδημίας, ενώ έξαρση παρουσίασαν και συμπεριφορές εξάρτησης όπως ο τζόγος και το αλκοόλ, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ3 ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χρήστος Λιάπης. «Όλοι μας πιεστήκαμε, ειδικά οι πιο ευάλωτοι» σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε σε μια «πανδημία» μέσα στην πανδημία, την οποία  σηματοδοτεί η χρήση ηρεμιστικών από ηλικιωμένους, που βρέθηκαν στο επίκεντρο της απειλής του κορονοϊού”.

Επίσης, οι μαθητές δοκιμάστηκαν στην πανδημία, καθώς τα παιδιά δεν μπορούσαν να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους. Το ΚΕΘΕΑ όχι μόνο δεν κλείνει αλλά είναι δίπλα στους πολίτες που δοκιμάζονται, τόνισε ο Δρ  Λιάπης και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα άμεσης παρέμβασης σε χρήστες και άστεγους και στη μονάδα διπλής διάγνωσης για χρήστες με ψυχιατρικά νοσήματα.

Δείτε την τηλεοπτική εμφάνιση και τις δηλώσεις του Δρος Χρ Λιάπη εδώ και εδώ.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
48236
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ