facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ο Χατζηγάκης για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης

Δημοσιεύθηκε από: Μικέλης Χατζηγάκης  29/03/2021 19:29:23
Ο Χατζηγάκης για το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης
Οι τελευταίοι 12 μήνες δοκίμασαν πραγματικά τις αντοχές νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Αλλά οι άνθρωποι αυτοί κρατήθηκαν, με νύχια και με δόντια, όρθιοι κόντρα στις τεράστιες δυσκολίες...

Και τώρα είναι η σειρά της Ελληνικής κυβέρνησης να βάλει ακόμα μεγαλύτερη πλάτη για αυτούς τους ανθρώπους. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης.

Ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα έργων και επενδύσεων 60 δισ. ευρώ το οποίο προβλέπεται ότι θα δημιουργήσει 200.000 νέες θέσεις εργασίας και αύξηση του ΑΕΠ κατά 7% σε βάθος εξαετίας. Προτεραιότητα του σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας θα είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις – από τον αγρότη μέχρι τον έμπορο- που αποτελούν και την ραχοκοκαλιά του παραγωγικού ιστού της χώρας.

Αυτή η κρίση, παρόλα τα δεινά που έφερε (και είναι πολλά δυστυχώς) αποτελεί ταυτόχρονα και μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε το μοντέλο της εθνικής μας οικονομίας. Να δημιουργήσουμε ένα εξωστρεφές μοντέλο που θα προσελκύει ξένες επενδύσεις. Ένα σύγχρονο και απλό φορολογικό σύστημα που θα ενισχύει την επιχειρηματικότητα. Ένα αποτελεσματικό ψηφιοποιημένο κράτος σαν αυτά που υπάρχουν στην Δυτική Ευρώπη. Να δημιουργήσουμε ποιοτικές θέσεις εργασίας που θα φέρουν τους νέους ανθρώπους που έφυγαν πίσω στην πατρίδα. Και σήμερα έχουμε αυτή την τρομακτική ευκαιρία να τα κάνουμε όλα αυτά. Το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης είναι το κλειδί. Θέλω να ελπίζω ότι ένα τόσο κομβικό σχέδιο για όλους μας δεν θα γίνει πεδίο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
J71G6
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ