facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ο Βαγγέλης βαδίζει ...ψηλά

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/09/2021 22:49:20
Ο Βαγγέλης βαδίζει ...ψηλά
Δεν αρκεί να ξέρεις μπάλα, πρέπει και να το αγαπάς το τόπι. Κι ο Βαγγέλης ο Καραμίντζιος, από τα Τσικό της ΔΑΠ κιόλας, και το ταλέντο του στην πολιτική έδειξε αλλά κυρίως την αγάπη και την προσήλωσή του στο κόμμα...

Αν και διανύει μόλις τα πρώτα -άντα, επιθετικοί προσδιορισμοί του τύπου «φέρελπις» και «ανερχόμενος πολιτικός» δεν αφορούν πλέον στον κ. Καραμίντζιο.

Αυτοί έχουν μείνει στην προηγούμενη δεκαετία της ζωής του, καθώς ο φίλος μας Βαγγέλης έχει προ πολλού εδραιωθεί στη γαλάζια παράταξη ως πρόσωπο με περγαμηνές, ως ένα από τα υπολογίσιμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που θα τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά, όλο και πιο ψηλά σε θέσεις ευθύνης τα χρόνια που έρχονται.

Την εδραίωσή του άλλωστε μαρτυρούν πολλά, με πιο πρόσφατο το χθεσινοβραδινό «πηγαδάκι» (στην ομιλία του Πρωθυπουργού στο «Βελλίδειο») με δύο από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και τον πρόεδρο της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) και προσωπικό φίλο του Βαγγέλη, Παύλο Μαρινάκη.

Παραφράζοντας και παραλλάσσοντας ελαφρώς το motto των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού (που φιγουράρει και στο backround της φωτο) θα κλείσουμε λέγοντας: «Ο Βαγγέλης Καραμίντζιος Βαδίζει ψηλά - Κοιτάζει μπροστά».



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4W23S
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ