22/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Ο Βαγγέλης βαδίζει ...ψηλά

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/09/2021 22:49:20
Δεν αρκεί να ξέρεις μπάλα, πρέπει και να το αγαπάς το τόπι. Κι ο Βαγγέλης ο Καραμίντζιος, από τα Τσικό της ΔΑΠ κιόλας, και το ταλέντο του στην πολιτική έδειξε αλλά κυρίως την αγάπη και την προσήλωσή του στο κόμμα...

Αν και διανύει μόλις τα πρώτα -άντα, επιθετικοί προσδιορισμοί του τύπου «φέρελπις» και «ανερχόμενος πολιτικός» δεν αφορούν πλέον στον κ. Καραμίντζιο.

Αυτοί έχουν μείνει στην προηγούμενη δεκαετία της ζωής του, καθώς ο φίλος μας Βαγγέλης έχει προ πολλού εδραιωθεί στη γαλάζια παράταξη ως πρόσωπο με περγαμηνές, ως ένα από τα υπολογίσιμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που θα τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά, όλο και πιο ψηλά σε θέσεις ευθύνης τα χρόνια που έρχονται.

Την εδραίωσή του άλλωστε μαρτυρούν πολλά, με πιο πρόσφατο το χθεσινοβραδινό «πηγαδάκι» (στην ομιλία του Πρωθυπουργού στο «Βελλίδειο») με δύο από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και τον πρόεδρο της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) και προσωπικό φίλο του Βαγγέλη, Παύλο Μαρινάκη.

Παραφράζοντας και παραλλάσσοντας ελαφρώς το motto των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού (που φιγουράρει και στο backround της φωτο) θα κλείσουμε λέγοντας: «Ο Βαγγέλης Καραμίντζιος Βαδίζει ψηλά - Κοιτάζει μπροστά».
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
HSCFP
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ