21/9/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Τζεπέτο για την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο - vol3 [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/11/2016 22:50:28
 Περί Προεδρολογίας...

Πλησιάζει ο καιρός για την αλλαγή σκυτάλης στο θώκο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας και η Προεδρολογία καλά κρατεί. Οι μνηστήρες φαίνεται να είναι αρκετοί, αφού πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι με τους υποψηφίους διαδόχους του Πολυζώη Χαλατζάκη να αναμένουν την απόφαση-πρόταση του Δημάρχου Καλαμπάκας...

Γιάννης Παπαπούλιος, Ανδρέας Καλτσούδας, Δημήτρης Βουρλίτσης, Γιώργος Δήμου, Μαρία Φροσυνάκη, τα ονόματα που παίζουν στην προεδρική ρουλέτα. ¶λλος έχει δείξει ανοικτά το ενδιαφέρον του για τη θέση, άλλος κρατά ακόμα χαμηλούς τόνους δημοσίως, άλλος έχει θητεύσει και στο παρελθόν στην ίδια θέση (βλ. Γιώργο Δήμου επί Δημαρχίας Σακελλαρίου), άλλος έχει έστω και για μία συνεδρίαση καθήσει στη θέση του Προέδρου (βλ. Ανδρέα Καλτσούδα στην πρώτη συνεδρίαση επί θητείας Σινάνη), άλλος έχει τα τυπικά -θα λέγαμε- προσόντα για τη θέση (βλ. Μαρία Φροσυνάκη που ως δικηγόρος μπορεί να χειρίζεται με μεγαλύτερη ευκολία τα του Δημοτικού Συμβουλίου).

Το πού θα καθήσει η μπίλια, δεν μένει παρά να το δούμε σε λίγο καιρό.

Πάρτε μία εικόνα από το μέλλον το όχι και τόσο μακρινό, με το παρακάτω gifακι.

• Λίγο τσίπουρο, πολύ τηλεφωνικό σου-μου-του με το βλέμμα στο 2019

Κάποιοι λένε ότι το 2019 είναι ακόμα πολύ μακριά, άλλοι θεωρούν ότι η πολιτική μαγιά για τις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να μπει από νωρίς για να αποδώσει καρπούς εγκαίρως. Οι παλιοί στο κουρμπέτι το δεύτερο το ξέρουν καλά και γι αυτό έχουν ξεκινήσει ήδη τις ζυμώσεις στα εκλογικά μαγειρεία (βλ. καφενεία, τσιπουράδικα). Και μπορεί λόγω κρίσης τα τσίπουρα και τα κεράσματα ακόμα να μην ρέουν άφθονα, όσο όμως περνά ο καιρός θα αυξάνονται και θα πληθαίνουν οι τσιπουρο-πολιτικο-συναντήσεις.

Πάντως διαπιστώνω ότι πολύ μπλα-μπλα και σου-μου-του γίνεται τηλεφωνικώς. ¶λλωστε έχουν βγει πλέον πολλά και οικονομικά πακέτα τηλεφωνίας που καλύπτουν προς το παρόν όσους έχουν ρίξει δίκτυα για το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Καλαμπάκας που μάλλον μέχρι το 2019 θα έχει μετονομαστεί και επίσημα σε Δήμο Μετεώρων.

Τα πιο χοτ από τα νέα ονόματα για τη θέση υποψηφίου Δημάρχου, που "παίζουν" στο εκλογικό κουπόνι του στοιχήματος ως τώρα είναι αυτά του Θοδωρή Αλέκου και του Βασίλη Μπούρα.

• Περί βουλευτικών εκλογών (όποτε και αν γίνουν) και υποψηφίου βουλευτού Χρίστου Λιάπη

Δεν το έχει κρύψει ότι έχει πολιτικές φιλοδοξίες και ότι τον ενδιαφέρει το βουλευτικό αξίωμα. Ο λόγος για τον Χρίστο Λιάπη που τον είδαμε τις προηγούμενες μέρες να ανταποκρίνεται με ζέση στο κάλεσμα τοπικών φορέων και να παραθέτει ομιλίες που άπτονται του επιστημονικού του πεδίου και κατάρτισης. Μια κίνηση από μέρους του που έρχεται να προστεθεί στην όλη του προσπάθεια να (απο)δείξει ότι θέλει να είναι κοντά στους συντοπίτες του.

Καλά το πας Χρίστο, κι όπως όλα δείχνουν έχεις τη στήριξη των τοπικών φορέων και "συντρόφων" όμως το ερώτημα είναι κατά πόσο θα έχει διάρκεια η συγκεκριμένη στήριξη, ιδίως όταν θα αρχίσουν να πέφτουν τα βαριά τηλεφωνήματα λίγες εβδομάδες πριν τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές. Θα επικρατήσει ο φρέσκος πολιτικός αέρας ή θα επιβληθούν τα πολιτικά τζάκια;


• Ανακοίνωση προς τελετάρχες νομού Τρικάλων

Παρακαλείσθε όπως από τούδε και εφεξής διαθέτετε πάντα ένα επιπλέον στεφάνι δάφνης στις αποθήκες της υπηρεσίας σας για τις μελλοντικές εκδηλώσεις κατάθεσης στεφάνων.

¶μα τη εμφανίσει του βουλευτού Χρήστου Σιμορέλη να είσθε σε ετοιμότητα για να του το παραδώσετε μόλις σας ζητηθεί.

Προσοχή! Τυχόν παράλειψη δύναται να συνοδευτεί από έκφραση εντόνων παραπόνων υπό του βουλευτού στα παριστάμενα ΜΜΕ.

Μια παθούσα και μαθούσα τελετάρχισσα

• Για τα μάτια της ...Όλγας

Μήλον της έριδος μεταξύ των δύο πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Βλαχογιάννη και Κώστα Σκρέκα αποτέλεσε η άφιξη της Όλγας Κεφαλογιάννη. Η πρόσφατη επίσκεψή της στο νομό μας στάθηκε αφορμή για να ακουστούν ψίθυροι για τις σχέσεις των δύο ανδρών.

Τόσο ο Η. Βλαχογιάννης, όσο και ο Κ. Σκρέκας υποδέχθηκαν στη Φαρκαδόνα την πρώην υπουργό, όμως όταν εκείνη ξεκίνησε για την Καλαμπάκα ο πρώτος δεν ακολούθησε την αυτοκινητοπομπή επικαλούμενος προσωπικό κώλυμα.

Όσο η εκλογολογία εντείνεται τόσο οι κόντρες θα αυξάνουν, όπως και οι ηγετικές κινήσεις για μια θέση στο μπλε ψηφοδέλτιο του νομού μας. Επίσης να μην ξεχνάμε ότι στην πολιτική κερδισμένοι βγαίνουν όσοι έχουν εκτός από το μπλα-μπλα, τις καλύτερες δημόσιες σχέσεις και πώς να το κάνουμε η Όλγα προσθέτει μπόνους στους διπλανούς της.

Εμείς πάντως θα αρκεστούμε να επικαλεστούμε τον παρακάτω στίχο από γνωστό άσμα: «ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς»...

• Φιάσκο με Μαλού ...στο Μύλο – Καμία ενημέρωση από τους αρμοδίους

Πολυδιαφημισμένος ο Μύλος των Ξωτικών και το γραφείο τύπου του Δήμου Τρικκαίων δεν παραλείπει να μας βομβαρδίζει με σχετικά emails για τις δράσεις στην «πρωτεύουσα των Χριστουγέννων».

Μόνο που ξέχασε να στείλει ένα: αυτό που θα ενημέρωνε το κοινό ότι η γνωστή και πολύ αγαπητή στη νεολαία Μαλού δεν θα παρίστατο στα επίσημα εγκαίνια του Μύλου την περασμένη Κυριακή, όπως είχε ανακοινωθεί και συνεχίζει -μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- να αναγράφεται στο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Μύλου.

Θα μπορούσαν έστω οι αρμόδιοι να ενημερώσουν το κοινό για τους λόγους που οδήγησαν στην ακύρωση/αναβολή της εμφάνισής της. Να μάθουν και οι νέες και νέοι της πόλης μας που κατέβηκαν στα Τρίκαλα να δουν από κοντά την καλλιτέχνιδα γιατί έμειναν τελικά μόνο με την όρεξη.

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Παράγκας (1/12/2016 12:02:05 πμ):

α) ¶αα εσείς θέλετε γενικό blackout...
β) Καλά δεν είναι στα τσίπουρα τι τα θέλουν τα δημαρχιλίκια.
γ) Με τις selfies και τα likes δεν γίνεται τίποτα πάρτο αλλιώς.
Όσο για τους υπόλοιπους:
¶ντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε
και τους βαρέθηκα, δεν τους μπορώ
να ξενυχτήσουμε και να μεθύσουμε
να τους ξεχάσουμε όλους εδώ!!!!!


ΟΧΙάς (30/11/2016 11:47:44 μμ):

Ρε παιδιά είχαμε τόσους γκόρτσους και δεν το ξέραμε.
Παιδιά ο Αγιοζωνίτης γλυκάθηκε αλλά θα φάει μεγάλη πίκρα σε λίγους μήνες, προχωράτε και εγώ μαζί σας.
Ο Λουκούμης έφυγε κλαμένος, ο Αγιοζωνίτης θα φύγει αδιάβαστος, γιατί δεν τα παίρνει τα γράμματα.
Ο Σέλφης βλέποντας ποιους ψηφίσαμε δικαιολογημένα μας περνά για τρελούς, και φωνάζει πελάτες μου, εγώ θα σας σώσω.
Η άφιξη της Όλγας έφερε αναστάτωση, έγινε της φωτογραφίας. Ένα λεωφορείο Πρεβεντινοί με αρχηγό τον κηπουρό εισέβαλαν στο δημαρχείο παρά λίγο να μείνουμε από λουκούμια.
Ο παραπονεμένος τώρα κατάλαβε ότι υπάρχουν οι γαλάζιοι και πιο γαλάζιοι.
Ο μύλος των ξωτικών κάθε χρόνο και καλύτερα και στο τέλος όλοι την πέφτουν και μιλάνε για το πόσο λιλί μάζεψαν, στο τέλος μας δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για μύλο των τρωκτικών.
Ο βουλευτής κακώς διαμαρτυρήθηκε για το στεφάνι. Το είχε πάρει ο Αλέξης στην Κούβα.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
37126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ