facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ο Σύλλογος ΜοιράΖΩμαι «έδρασε» και το Πάσχα!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/04/2023 15:24:29
Ο Σύλλογος ΜοιράΖΩμαι «έδρασε» και το Πάσχα!

Σε άλλη μία αλληλέγγυα δράση προχώρησε ο Σύλλογος ΜοιράΖΩμαι σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων!

Για φέτος το Πάσχα σκεφτήκαμε να κάνουμε κάποια δωράκια στα παιδιά μονοθέσιων, διθέσιων και τριθέσιων σχολείων του Νομού Τρικάλων. Με την πολύτιμη προσφορά του Μαζί για το παιδί ετοιμάσαμε διάφορα παιχνίδια, καθώς και γλυκίσματα, για τα παιδιά της Ελάτης, των Στουρναραίικων, της Λυγαριάς, της Ασπροκκλησιάς, της Διάβας , της Οξύνειας, του Γοργογυρίου, του Προδρόμου, του Γενεσίου και του Ξυλοπάροικου.

Έτσι, μέλη του Συλλόγου μας βρέθηκαν στις σχολικές τάξεις για να προσφέρουν τα δώρα στους μικρούς μαθητές.  Ήταν τόσο συγκινητικό να πας σε τάξεις που τα παιδιά κάνουν μάθημα όλα μαζί και ας είναι στην Α' τάξη και ας είναι στην ΣΤ'. Σε χωριά που σβήνουν με το πέρασμα του χρόνου και την αστικοποίηση. Οι άνθρωποι του ΜοιραΖΩμαι θα είμαστε δίπλα τους και θα προσπαθούμε να το αποτρέψουμε αυτό στο βαθμό του δυνατού.

Συνεχίζουμε τις δράσεις μας για το Πάσχα την ερχόμενη εβδομάδα με την επίσκεψη μας στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας με δωράκια για όλα τα νοσηλευόμενα παιδιά, καθώς και με την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που χρειάζονται ενίσχυση.

Σας ευχαριστούμε όλους που είστε δίπλα μας και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης και τον πρόεδρο του Θανάση Μανούρα για τη προσφορά τους στα σχολεία της Πύλης. Και φυσικά, ευχαριστούμε και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για άλλη μια εξαιρετική συνεργασία.

Καλό Πάσχα με υγεία και χαμόγελα για όλους!

Η ομάδα του ΜοιράΖΩμαι



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
A47X3
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ