facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ για την απώλεια των δύο Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λαρίσης

Δημοσιεύθηκε από: Χρίστος Χ. Λιάπης  03/02/2021 16:46:38
Ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ για την απώλεια των δύο Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λαρίσης
Ειναι μεγάλη η θλίψη για την απώλεια των συναδέλφων, Τηλέμαχου Ζαφειρίδη, παθολόγου-εντατικολόγου και του αναισθησιολόγου Θεόδωρου Χατζόπουλου. Μια θλίψη που νιώθω την ανάγκη να την εκφράσω ως γιατρός ο οποίος έχει επίσης εργασθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαρίσης...

Ως λειτουργός της ψυχικής υγείας η οποία δοκιμάζεται από τις πολύπλευρες πιέσεις της COVID-19, τόσο στην κλίμακα ολόκληρης της κοινωνίας, όσο και στην καθημερινή κλινική πράξη των γιατρών και των υπολοίπων υγειονομικών μας, χάρη στην αυταπάρνηση των οποίων ο SARS-CoV-2 δεν έχει καταφέρει ακόμη να γονατίσει το Υγειονομικό μας Σύστημα.

Θλίψη την οποία εκφράζω και θεσμικά, ως Πρόεδρος του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, καθώς ο ένας εκ των αδικοχαμένων συναδέλφων ήτανε γιός του ιδρυτή του ΚΕΘΕΑ, Ψυχιάτρου Φοίβου Ζαφειρίδη.

Εύχομαι η εξ ύψους παρηγορία να απαλύνει τον βαρύ πόνο των οικογενειών τους και μακάρι, το αποτύπωμα της προσφοράς τους και η τραγική συγκυρία του χαμού τους που ήρθε ως οδυνηρή συνέπεια της ανάγκης για μικρή ανάπαυλα και αποφόρτιση από τις πρωτόγνωρες συνθήκες εργασιακού stress που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητα όλων των γιατρών πρώτης γραμμής στη μάχη κατά της Πανδημίας, να αποτελέσουν έναυσμα για ακόμη πιο συγκροτημένες προσπάθειες καταπολέμησης του άγχους και της επαγγελματικής εξουθένωσης σε όλους τους λειτουργούς του ΕΣΥ. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους. Θα τους θυμόμαστε.

Χρίστος Χ. Λιάπης MD,MSc,PhD
Ψυχίατρος-Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών
Πρόεδρος ΚΕΘΕΑ



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8HR7E
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ