13/8/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 


 
Ο «ΠΕΛΟΠΑΣ» θα καταγράφει τις αθλητικές εγκαταστάσεις

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/06/2020 09:22:04
Τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα «ΠΕΛΟΠΑΣ», για την καταγραφή των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την επικράτεια, παρουσίασαν στο Υφυπουργείο Αθλητισμού ο Λευτέρης Αυγενάκης και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου...

Η πλατφόρμα αυτή, η οποία δημιουργήθηκε μέσα σε ένα διάστημα δύο μηνών, φιλοδοξεί να καταγράψει για πρώτη φορά όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, σε πρώτη φάση αυτές που ανήκουν στη ΓΓΑ και στους Δήμους, ενώ σε επόμενο στάδιο θα επεκταθεί στις εγκαταστάσεις που ανήκουν σε Περιφέρειες, Ομοσπονδίες, Σωματεία, αλλά και ιδιώτες.

«Πρόκειται για ακόμη πρωτοποριακή πρωτοβουλία, στο πλαίσιο της αναγκαιότητας στήριξης, ανάπτυξης και ενίσχυσης του ερασιτεχνικού αθλητισμού», τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος υπογράμμισε ακόμη ότι ο «ΠΕΛΟΠΑΣ» έρχεται για να βάλει τάξη στην άναρχη κατανομή εγκταστάσεων διοργανώσεων, αλλά και πόρων. «Θα μας επιτρέψει», επισήμανε ο κ. Αυγενάκης, «να γνωρίζουμε την παλαιότητα, τις ελλείψεις, αλλά και το βαθμό προόδου της αδειοδότησης κάθε εγκατάστασης» και κατέληξε χαρακτηρίζοντας «εθνικό στόχο» τη μετάβαση του ελληνικού αθλητισμού στην ψηφιακή εποχή.

«Είναι ανάγκη να βάλουμε σε μία σειρά το ζήτημα της αδειοδοσίας των αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν στους Δήμους. Μέσα σε δύο μήνες, στήσαμε μία πλατφόρμα που βάζει τα πράγματα σε μία τάξη», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο «ΠΕΛΟΠΑΣ» θα τεθεί σε λειτουργία από την προσεχή Δευτέρα (22/6) και ο κ. Παπαστεργίου επισήμανε την ανάγκη οι Δήμοι να ανεβάσουν στην πλατφόρμα όλα τα απαιτούμενα στοιχεία των αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν στη δικαιοδοσία τους, ώστε να συνεισφέρουν στη χαρτογράφηση του τοπίου.

athensvoice.gr
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
6C459
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ