facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ο Μπρούνο, σήμερα είναι ένα σκυλί τυχερό γιατί σώθηκε - Ευχαριστίες

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  08/03/2022 12:55:07
Ο Μπρούνο, σήμερα είναι ένα σκυλί τυχερό γιατί σώθηκε - Ευχαριστίες

Ο Μπρούνο, σήμερα είναι ένα σκυλί τυχερό γιατί σώθηκε. Πριν τέσσερις μήνες το τέλος του ήταν βέβαιο. Ευτυχώς, εντοπίστηκε από τη μικρή ομάδα μας εθελοντών που τον φρόντισε με αγάπη όλο αυτό το διάστημα που ακολουθούσε βαριά θεραπεία με αβέβαια αποτελέσματα. Ο Μπρούνο τα κατάφερε, κέρδισε το δικαίωμα της παρουσίας του σ' αυτόν τον κόσμο (άλλωστε, επτά χρόνια και.... έδινε καθημερινά τον τιτάνιο αγώνα της επιβίωσης).

Σ' αυτή την προσπάθειά μας είχαμε πολύτιμη βοήθεια όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην έκκλησή μας για ενίσχυση οικονομική και τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά. Όλοι εμείς, που αγωνιούσαμε για την τύχη του, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον ΣΠΑΖ (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων) και τους φίλους του συλλόγου που για πολλοστή φορά ήσαστε εμπράκτως δίπλα μας. Ανέλαβε το οικονομικό φορτίο μιας πολυδάπανης θεραπευτικής αγωγής -μετάγγιση αίματος, στείρωση κ.λ.π- αλλά, πρωτίστως, χάρη στην κοινοποίηση του θέματος, βρήκε το σκυλάκι μας ένα ζεστό σπιτικό και την υπέροχη φίλη, την Αθηνά που τον περιέβαλε με στοργή. και τον νοιάζεται.

Ο Μπρούνο άφησε πίσω τα πέτρινα χρόνια, ήρθε η ώρα να απολαύσει την αγάπη. Το αξίζει!! Μακάρι, και ο φίλος του, ο ΛΕΟ, να έχει μια ανάλογη τύχη (ένα σκυλάκι που δεν έχασε ποτέ την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο, ακόμη και όταν εκείνος το απόδιωχνε με βάναυσο τρόπο λόγω της εμφάνισής του).

Είναι μεγάλη η ευγνωμοσύνη μας προς τον ΣΠΑΖ για τη στήριξη που μας παρείχε όλα αυτά τα χρόνια, για τα ζώα που έσωσε από την περιοχή μας, για την επικείμενη στείρωση μιας πανέμορφης θηλυκιάς που ανέλαβε να καλύψει οικονομικά, για το θαυμάσιο έργο που επιτελούν.

Ακόμη, ολόψυχα ευχαριστούμε την κτηνίατρο, Νταβάρα Τζίνα και τη βοηθό της, Έλενα για τη ζέση που επέδειξαν και την αποτελεσματική θεραπευτική αγωγή που εφάρμοσαν.

Ας συνεχίσουμε έτσι... όταν λειτουργούμε ενωμένοι, γίνονται τα θαύματα.

Φίλοι των αδέσποτων


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83772
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ