4/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Ο «Μπάλλος» ξεκίνησε …κι ο Γιάννης Μπουτίνας βγήκε στα ποτάμια [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/10/2021 10:46:26
Από το απόγευμα της Πέμπτης και από το ξημέρωμα της Παρασκευής βρέθηκε σε ποτάμια και ρέματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μετεώρων ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π. Ε. Τρικάλων Γιάννης Μπουτίνας...

Ο κ. Μπουτίνας επισκέφτηκε την περιοχή των Χασίων, την ευρύτερη περιοχή Διάβας και Σαρακίνας καθώς και την περιοχή της Θεόπετρας και είδε από κοντά την κατάσταση, η οποία σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή και χωρίς προβλήματα για τους κατοίκους.

Παρεμβάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας έγιναν σε πολλά σημεία που στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα, τόσο με αντιπλημμυρικά έργα όσο με το χτίσιμο νέων γεφυριών και αναχωμάτων και έχει βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση. Επίσης έχουν θωρακισθεί τα ποτάμια και οι περισσότεροι χείμαρροι.

Οι παρεμβάσεις εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της ΠΕ Τρικάλων συνεχίζονται και θα συνεχιστούν στο μέλλον, ώστε οι δημότες να νιώθουν ασφαλείς, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα από τις έντονες κακοκαιρίες και τις φυσικές καταστροφές.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72561
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ