28/1/2023
  


 
Ο Ιωάννης Β. Παπανικολάου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλαμπάκας με το συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/09/2022 19:27:17

Φίλες και φίλοι, για όσους δεν με γνωρίζουν και για όσους δεν είχα τη χαρά να γνωρίζω, ονομάζομαι Ιωάννης Παπανικολάου και είμαι απόφοιτος της Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Έχω εργαστεί και εργάζομαι σε διάφορες νευραλγικές θέσεις του Δημοσίου Τομέα, αποκτώντας έτσι μία αντίστοιχη πείρα και εμπειρία από τον τρόπο λειτουργίας του.

Από νεαρή ηλικία είχα ενδιαφέρον για την πολιτική και την επικαιρότητα. Σε τούτο βοήθησε πολύ και η πολύχρονη συμμετοχή στα κοινά της οικογένειάς μου η οποία προσέφερε και προσφέρει με ό,τι δυνάμεις διαθέτει τις υπηρεσίες της στο τόπο μας με κύριο γνώμονα την υπεράσπιση του θεσμού της Δημοκρατίας  

Όσο μεγάλωνα το ενδιαφέρον αυτό παρέμεινε αμείωτο και κάπου τώρα νομίζω έφτασε η ώρα να συμμετάσχω με έναν πιο ουσιαστικό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης μας. Γιατί όπως λέει μια ρήση: «Βάλε την εμπειρία να επιλέξει το καρπό της σποράς και το χωράφι. ¶σε τους νέους να το καλλιεργήσουν, να το σπείρουν και να το φροντίσουν. Μόνον με τους δύο μαζί θερίζεις».  

Γι' αυτό είναι μεγάλη μου χαρά να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος στην πόλη της Καλαμπάκας με το συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστου ενός νέου ανθρώπου, με δομημένη σκέψη, που είναι κοντά στον παλμό της κοινωνίας και το συμπολίτη μας.

¶ξιος επιστήμονας με λαμπρή εργασιακή πορεία ως πολιτικός μηχανικός και με άριστα δείγματα 20ετούς γραφής και ανιδιοτελούς προσφοράς στη τοπική Αυτοδιοίκηση. Από όποιες θέσεις ευθύνης και αν υπηρέτησε σαν αιρετός με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, διατήρησε τις σταθερές αξίες του ήθους και της εντιμότητας.  

Θα ήταν, λοιπόν, τιμή μου να βοηθήσω με τη συνδρομή μου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλαμπάκας στο όραμα του Σωτήρη Παπαχρήστου για αναπτυξιακή πολιτική, για αξιοκρατική διοίκηση που θα βρίσκεται κοντά στον πολίτη καθιστώντας τον ενεργό και σύμμαχο, για εκσυγχρονιστικές και δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, για μακρόχρονη στρατηγική έργων και υποδομών σε κάθε χωριό ανάλογα με τις εκάστοτε πάντα ανάγκες. 

Όλα αυτά με έκαναν να αποδεχθώ χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του Σωτήρη καθώς ο συνδυασμός του προτάσσει τον εκδημοκρατισμό, την πολυφωνία και βάζει σε πρώτη σκοπιά επιτέλους τους νέους ανθρώπους και τη φωνή τους.

Οι ισχυρές σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, οδηγούν πάντα σε άριστες και παραγωγικές συνεργασίες, όπως η δική μας!

Με αίσθημα ευθύνης,

Ιωάννης Β. ΠαπανικολάουΣχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
EPYBM
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ