4/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Ο Γεώργιος Μπαλατσός, υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/10/2021 21:22:48

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεωργίου Μπαλατσού του Νικολάου, υποψηφίου μέλους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, Προέδρου Εφετών Διοικ. Δικαιοσύνης (ε.τ.), κατοίκου Καστρακίου Καλαμπάκας...

Γεννήθηκα στην Καλαμπάκα το 1949.

Αποφοίτησα από το Γυμνάσιο Καλαμπάκας το 1967.

Είμαι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσα δικηγόρος κατά τα έτη 1975-1977 στο Πρωτοδικείο Τρικάλων.

Επιτυχών το 1977 στις Παρεδρικές εξετάσεις της Διοικητικής Δικαιοσύνης, διορίστηκα το ίδιο έτος ως Πάρεδρος στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αλεξανδρουπόλεως.

Το 1978 προήχθην στο βαθμό του Πρωτοδίκη, το 1987 στον βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών, το 1991 στον βαθμό του Εφέτη και το έτος 2008 στον βαθμό του Προέδρου Εφετών που ήταν και ο καταληκτικός βαθμός με τον οποίον έχω ήδη συνταξιοδοτηθεί.

Κατά την διάρκεια της μακράς θητείας μου ως δικαστού, χειρίστηκα υποθέσεις σχεδόν όλων των αντικειμένων αρμοδιότητας των Διοικητικών Δικαστηρίων.

Ενδεικτικά σας αναφέρω υποθέσεις οικονομικού ενδιαφέροντος που αφορούν σε φορολογικές, τελωνειακές, δημοτικής φορολογίας, κεφαλαιαγοράς, αγωγές αποζημιώσεως, ΚΕΔΕ, διοικητικές συμβάσεις, ασφαλιστικού δικαίου, ακυρωτικής διαδικασίας κ.λ.π.

Είμαι γνώστης της Γερμανικής γλώσσης μετεκπαιδευθείς ως δικαστής στο Πανεπιστήμιο Erlangen της Γερμανίας κατά το Ακαδημαϊκό έτος 1984-1985, ως υπότροφος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κατόπιν αποφάσεως του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου του Σ.τ.Ε., ασχοληθείς ιδιαίτερα με το Κοινοτικό Δίκαιο και αναγκαστική εκτέλεση κατά τις διατάξεις Κ. Πολ. Δικονομίας κ.λ.π.

Κατά τα έτη 2012-2013 με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου του Σ.τ.Ε. διορίστηκα ως εξεταστής για την επιλογή υποψηφίων δικαστών Διοικ. Δικαιοσύνης στην Εθνική Σχολή Δικαστών, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Συμμετείχα επίσης ως δικαστής σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια επιστημονικού ενδιαφέροντος, που έλαβαν χώρα εντός και εκτός Ελλάδος.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, θα συμβάλω στην οικονομική ανάπτυξη της Τράπεζας και στην αναβάθμιση της Διοικήσεώς της, καθώς και στη λήψη αποφάσεων με γνώμονα πάντα την διαφάνεια, την νομιμότητα και την δίκαια και ίση μεταχείριση των συμφερόντων όλων των μεριδιούχων.

ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΣΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5Z348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ