facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ο επιχειρηματικός κόσμος «ακουμπά» στον Μικέλη Χατζηγάκη

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  25/06/2019 13:03:05
Ο επιχειρηματικός κόσμος «ακουμπά» στον Μικέλη Χατζηγάκη
Την «καρδιά» του επιχειρηματικού κόσμου των Τρικάλων, το Επιμελητήριο, επισκέφθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης, όπου συναντήθηκε και μίλησε με τον πρόεδρο κ. Βασίλη Γιαγιάκο στον οποίο μετέφερε την αμέριστη στήριξή του...

Με τον Μικέλη Χατζηγάκη ο επιχειρηματικός κόσμος του τόπου μας θα έχει έναν ισχυρό οικονομολόγο στο πλευρό του, που γνωρίζει πως θα αναπτυχθεί σωστά η οικονομία μας.

Είναι εξάλλου γνωστό ότι ο νέος Τρικαλινός πολιτικός ως οικονομολόγος και άνθρωπος της αγοράς αφουγκράζεται τα προβλήματα του επαγγελματιών και επιχειρηματιών και βέβαια των μελών του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης υπογράμμισε ότι το Επιμελητήριο εδώ και δεκαετίες εκπροσωπεί την τοπική επιχειρηματικότητα και αποτελεί την ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας. Η στήριξή του θα σημάνει νέες ευκαιρίες και καλύτερες θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας.

Είναι λοιπόν απαραίτητη η αλλαγή σελίδας με κυβέρνηση της ΝΔ με μέτρα στήριξης της επιχειρηματικότητας και κυρίως με μείωση φόρων, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατρανώνει κάθε στιγμή.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για αυτό το άρθρο.

 

Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ