facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ο Δήμος Μετεώρων συμμετέχει στο εργαστήριο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  20/02/2020 10:56:38
Ο Δήμος Μετεώρων συμμετέχει στο εργαστήριο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας πραγματοποιεί σήμερα εκδήλωση η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου «Ενισχύοντας τις δυνατότητες των τοπικών αρχών να συμμετέχουν σε Ενεργειακές Κοινότητες – ENCREMENCO»,...

η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει εργαστήριο με τίτλο: «Συμμετοχή των τοπικών αρχών στην ίδρυση Ενεργειακής Κοινότητας».

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η ενίσχυση της τεχνογνωσίας του προσωπικού των τοπικών αρχών σχετικά με τις δυνατότητες που δίνονται στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού να ιδρύουν/συμμετέχουν Ενεργειακές Κοινότητες σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4513/2018.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα παρουσιαστούν αναλυτικά το θεσμικό πλαίσιο, τα οικονομικά κίνητρα και μέτρα στήριξης καθώς επίσης ο ενεργειακός συμψηφισμός, ο εικονικός ενεργειακός συμψηφισμός και πρακτικές από την Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Το εργαστήριο απευθύνεται στα στελέχη των δημοτικών και περιφερειακών αρχών της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Δήμος Μετεώρων συμμετέχει στο εργαστήριο, τις εργασίες του οποίου παρακολουθούν ο Γενικός Γραμματέας, Βασίλειος Κυριακούλης, και ο Ειδικός Συνεργάτης για θέματα ΑΠΕ, Γιώργος Βαΐου.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5YI4V
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ