facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ο Δήμος Μετεώρων αλλάζει τα δεδομένα στον «χάρτη» του τουρισμού

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/05/2022 21:11:55
Ο Δήμος Μετεώρων αλλάζει τα δεδομένα στον «χάρτη» του τουρισμού

Η επανεκκίνηση του τουρισμού συνοδεύτηκε από την έναρξη της διεθνούς έκθεσης τουρισμού «WORLD TOURISM EXPO» η οποία άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022. Οι εργασίες της έκθεσης ξεκίνησαν με την τελετή των εγκαινίων, παρουσία της Προέδρου του ΕΟΤ κας Γκερέκου και του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη.

Ο δήμος Μετεώρων συμμετέχει ενεργά με αυτόνομο περίπτερο, αποτελώντας μία από τις πιο ηχηρές παρουσίες στο χώρο της έκθεσης.

Η ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Λύπα Δημήτριο, τον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα Τουρισμού και Οικονομικών κ. Νικολογιάννη Σπύρο, τον εργαζόμενο στο δήμο και πιστοποιημένο συνοδό βουνού κ. Κόνη Χρήστο και τις τελειόφοιτες του τμήματος τουρισμού Καλαμπάκας του Δ.ΙΕΚ Τρικάλων κκ. Ήλη Μαρίνα και Λιατσικούρα Ελένη, στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνεργασίας της νυν δημοτικής αρχής με τις εκπαιδευτικές δομές που ενισχύουν και προάγουν τον τουρισμό.

Ο δήμος Μετεώρων συνεχίζει τις δράσεις – επαφές με στελέχη της τουριστικής αγοράς ενημερώνοντας παράλληλα και τους επισκέπτες, με αδιάλειπτο στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

Για το σύνολο των ενεργειών που ο δήμος Μετεώρων θα προβεί κατά τη λειτουργία της έκθεσης, θα ακολουθήσει πλήρης ενημέρωση.

Από το Γραφείο του Δημάρχου



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5Z348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ