26/5/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

  


Ο Δήμαρχος Μετεώρων στο πλάι των συμπολιτών του

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  23/03/2020 11:17:59
O Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος μπροστά σε αυτήν την άνευ προηγουμένου κρίση της πανδημίας του Κορωνοϊού στη χώρα μας, με προσωπικό αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας, ανέλαβε από τη πρώτη στιγμή πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν ως επίκεντρο τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και των εγκύων αλλά και το σύνολο των κατοίκων του Δήμου μας...

Σε συνέχεια των ενεργειών αυτών ο Δήμαρχος θέλοντας να δημιουργήσει ένα περιβάλλον μέριμνας, πρόληψης, ασφάλειας και σιγουριάς προς κάθε Δημότη και Δημότισσα, ξεκινά από την Τρίτη 24/03/2020 επισκέψεις στα Κοινοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Μετεώρων. Ο κάθε Πρόεδρος θα ενημερώνεται προσωπικά προς αποφυγή συναθροίσεων σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου.

Οι επισκέψεις αυτές έχουν ως σκοπό να επικοινωνήσει ο ίδιος με τις τοπικές κοινωνίες και να επιμεληθεί τόσο τη διαχείριση όσο και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου προς τους Δημότες μας.

Επίσης σκοπός του είναι να καταγραφούν οι ανάγκες των κατοίκων, όπως αυτές έχουν δημιουργηθεί μετά την εφαρμογή των αναγκαστικών – περιοριστικών μέτρων, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της κάθε τοπικής κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος θα συνοδεύεται από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Από το γραφείο Δημάρχου
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
26115
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ